19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karaosmanoğlu, TÜKSİAD heyeti ile bir araya geldi

Gebze 01.02.2016 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, TÜKSİAD heyeti ile bir araya geldi

Gebze’de yeni kurularak çalışmalara başlayan Tüm Kobi Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

. Kentimizin önde gelen sanayici ve işadamlarından oluşan yeni bir ekiple beraber hizmet yoluna çıktıklarını ifade eden TÜKSİAD Başkanı Aslantürk’e başarıları dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kurduğunuz bu birliktelik üyelerinize ve ülkemize faydalar getirsin. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, işlerinizde üsten muvaffakiyet diliyorum. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasında sizlerin fikirleri ve gayretini çok önemli buluyorum” dedi. HEYECAN VE ÇALIŞMA ARZUSUNDA BİR EKİP Görüşmede heyecan ve çalışma arzusundan olduklarını belirten TÜKSİAD Derneği Başkanı Aslantürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Türkiye’nin KOBİ ve sanayicilerine çok önem verdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerde kentimizde KOBİ’lerin varlığını sürdürmesi ve yeni yatırımlara yelken açmasını çok önemsiyoruz. Gerek organize sanayi bölgelerinde gerekse şehrimizin sanayi sitelerinde faaliyetlerini sürdüren sizler daha büyüyerek dünya pazarlarına açılmalısınız” şeklinde konuştu. TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Başkan Karaosmanoğlu'na derneğin yaptığı yenilikleri ve hedeflerini de anlatırken, günün anısına Başkan Karaosmanoğlu'na hediye taktim etti.
Gebze’de yeni kurularak çalışmalara başlayan Tüm Kobi Sanayici İş Adamları Derneği (TÜKSİAD) Başkanı Nurettin Aslantürk ve yönetimi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

. Kentimizin önde gelen sanayici ve işadamlarından oluşan yeni bir ekiple beraber hizmet yoluna çıktıklarını ifade eden TÜKSİAD Başkanı Aslantürk’e başarıları dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kurduğunuz bu birliktelik üyelerinize ve ülkemize faydalar getirsin. Nazik ziyaretiniz için teşekkür ediyor, işlerinizde üsten muvaffakiyet diliyorum. Şehrimizin gelişmesi ve kalkınmasında sizlerin fikirleri ve gayretini çok önemli buluyorum” dedi.

HEYECAN VE ÇALIŞMA ARZUSUNDA BİR EKİP

Görüşmede heyecan ve çalışma arzusundan olduklarını belirten TÜKSİAD Derneği Başkanı Aslantürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi. Türkiye’nin KOBİ ve sanayicilerine çok önem verdiğini dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, “Bizlerde kentimizde KOBİ’lerin varlığını sürdürmesi ve yeni yatırımlara yelken açmasını çok önemsiyoruz. Gerek organize sanayi bölgelerinde gerekse şehrimizin sanayi sitelerinde faaliyetlerini sürdüren sizler daha büyüyerek dünya pazarlarına açılmalısınız” şeklinde konuştu. TÜKSİAD Başkanı Nurettin Aslantürk, Başkan Karaosmanoğlu'na derneğin yaptığı yenilikleri ve hedeflerini de anlatırken, günün anısına Başkan Karaosmanoğlu'na hediye taktim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.