Karaosmanoğlu, ’Üretici ve emekçi asla ayrı düşünülemez’

Gebze 11.12.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu, ’Üretici ve emekçi asla ayrı düşünülemez’

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Kasım’da Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) Yönetim Kurulu Başkalığına seçilen Vefa İbrahim Aracı ile yönetimini ziyaret etti. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün, ülkemizin dünya şehirleriyle yarışır duruma gelmesinde istikrarlı yönetim anlayışının etkisi büyüktür.  Başarının özü istikrar, istikrarın temeli ise güvendir. Bir kent üreticisinden ve emekçisinden asla ayrı düşünülemez. Ekmeğin olduğu yerde emek ve zekâ, bunların olduğu yerde de ülkemiz için çabalayan yatırımcı ve işçi kardeşlerimiz vardır” dedi. BU BAŞARIDA YATIRIMCIMIZIN VE ÜRETİCİMİZİN KATKISI VAR Kimya Sanayinin duayenlerinden, ülkemizin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olan Kocaeli-Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurucuları arasında yer almış ve kuruluşundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmüş Refik Baydur’a bir kez daha Allah’tan Rahmet dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaelimiz ve Türkiyemiz her geçen gün gelişmekte ve kalkınmaktadır. Ülkemiz ve kentimiz güçlü ekonomik yapısıyla, üretim kapasitesiyle, finansal alt yapı sistemiyle dünyada adeta bir yıldız gibi parlıyor. Son zamanlarda yaşanan bunca sıkıntıya ve dış etkilere rağmen ülkemizin ekonomik göstergelerinin pozitif bir seyir izlemesi bunun en açık delilidir. Şüphesiz bu başarıda yatırımcımızın ve üreticimizin büyük bir katkısı vardır” şeklinde konuştu. OLUŞTURULAN İSTİHDAM ÜLKEMİZ ADINA ÇOK ÖNEMLİDİR GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı’dan gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sanayicimizin ve iş dünyamızın kentimizle birlikte ülkemize sunduğu artı değer, oluşturduğu istihdam ortamının ülkemiz adına çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Bunu takdir ediyorum ve bilinmesini istiyorum ki, her zaman kanunlar ve yaşalar çerçevesinde yatırımcımızın ve üreticimizin yanındayız. İş dünyamızın dernekleri ve temsilcileriyle de bir araya gelerek varsa sorunları masaya yatırıyor ve güç birliği yapıyoruz. Kocaeli’ne ve Türkiye’ye yeni ufuklar, yeni projeler çizecek olan uzun soluklu çalışmaların başarıya ulaşacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Yönetimini ziyaret etti. Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 15 Kasım’da Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (GEBKİM) Yönetim Kurulu Başkalığına seçilen Vefa İbrahim Aracı ile yönetimini ziyaret etti. Yeni yönetime çalışmalarında başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Bugün, ülkemizin dünya şehirleriyle yarışır duruma gelmesinde istikrarlı yönetim anlayışının etkisi büyüktür.  Başarının özü istikrar, istikrarın temeli ise güvendir. Bir kent üreticisinden ve emekçisinden asla ayrı düşünülemez. Ekmeğin olduğu yerde emek ve zekâ, bunların olduğu yerde de ülkemiz için çabalayan yatırımcı ve işçi kardeşlerimiz vardır” dedi.

BU BAŞARIDA YATIRIMCIMIZIN VE ÜRETİCİMİZİN KATKISI VAR

Kimya Sanayinin duayenlerinden, ülkemizin ilk kimya ihtisas organize sanayi bölgesi olan Kocaeli-Gebze Kimya İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin kurucuları arasında yer almış ve kuruluşundan bu yana Yönetim Kurulu Başkanlığını yürütmüş Refik Baydur’a bir kez daha Allah’tan Rahmet dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Kocaelimiz ve Türkiyemiz her geçen gün gelişmekte ve kalkınmaktadır. Ülkemiz ve kentimiz güçlü ekonomik yapısıyla, üretim kapasitesiyle, finansal alt yapı sistemiyle dünyada adeta bir yıldız gibi parlıyor. Son zamanlarda yaşanan bunca sıkıntıya ve dış etkilere rağmen ülkemizin ekonomik göstergelerinin pozitif bir seyir izlemesi bunun en açık delilidir. Şüphesiz bu başarıda yatırımcımızın ve üreticimizin büyük bir katkısı vardır” şeklinde konuştu.

OLUŞTURULAN İSTİHDAM ÜLKEMİZ ADINA ÇOK ÖNEMLİDİR

GEBKİM Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı’dan gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sanayicimizin ve iş dünyamızın kentimizle birlikte ülkemize sunduğu artı değer, oluşturduğu istihdam ortamının ülkemiz adına çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Bunu takdir ediyorum ve bilinmesini istiyorum ki, her zaman kanunlar ve yaşalar çerçevesinde yatırımcımızın ve üreticimizin yanındayız. İş dünyamızın dernekleri ve temsilcileriyle de bir araya gelerek varsa sorunları masaya yatırıyor ve güç birliği yapıyoruz. Kocaeli’ne ve Türkiye’ye yeni ufuklar, yeni projeler çizecek olan uzun soluklu çalışmaların başarıya ulaşacağına inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.