"Kararım EVET" e geldiler

Çayırova 01.04.2017 - 11:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

"Kararım EVET" e geldiler

Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir tarafından oluşturlan “Kararım Evet” platformu çalışmalarını Çayırova’da sürdürdü. Demir, Kocaeli Milletevekili İlyas Şeker ve Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ında katıldığı ilçe de ki muhtarlar, stk temsilcileri, okul müdürleri, cami imamları Alevi dedeleri, spor kulüpleri temsilcileri ve siyasilerden oluşan bir kitle ile İkiler Restaurant’a bir toplantı yaptı.

“Kararım Evet Platformu” çalışmaları kapsamında Çayırova İkiler Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Vekil Şeker, İlçe Başkanı Kılıç, platform kurucusu Demir’in yanısıra Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır, KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş, Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Emekliler Derneği başkanı Ahmet Ünal ve diğer stk temsilcileri, okul müdürleri, cami imamları, alevi dedeleri, muhtarlar ve Ak Parti’li il ve ilçe yöneticileri katıldı. GENÇLER ÖNEMLİ Geleneksel seçim çalışmalarının yürütüldüğü günümüzde orijinal bir projenin altına imza atan Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir, “Projemiz amaç ve yöntem itibari ile ülkemizde örnek olacak bir çalışmadır. İnşallah bu çalışma ile ülke genelinde binlerce gencimize ulaşarak onların bilinçlenmesini sağlayacağız hem de çevrelerini bilinçlendirmelerini isteyeceğiz. Bu şeklide Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkmış olduğu bu kutlu yolda desteklemeyi ve üyesi olduğumuz partinin evet çalışmasından başarılı bir şeklide çıkmasını hedeflemekteyiz” dedi. Demir ayrıca Abdulhamit döneminden günümüze kadar gençleri kullanarak ülke üzerinde oyun ve planlar düzenleyen dış güçlerin tarihi sürecini özetledi. TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL İdris Demir’in ardından konuşan Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, “ Ülkemiz tarih boyunca darbelerle, muhtıralara  hep önü kesilen planlara kurban edilmeye çalıştı. Artık Türkiye o eski Türkiye değil. Özgürlük isteyen, barış isteyen, gelişim isteyen, büyüme isteyen bir millet var. Bu milletin önüne kimse geçemez. Referandumda Evet diyen de bu ülkenin evladıdır, Hayır diyende bu ülkenin evladıdır. Ötekileştirmek, ayırt etmek, kutuplaştırmak bize hep zarar vermiştir. “dedi. “ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ GEREKLİDİR” AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise şunları söyledi: “16 Nisan’da yapılacak olan referandum, ülkenin geleceği ile ilgili olan bir seçimdir. Geçmişte yaşanan sıkıntılar bir daha yaşanmasın diye bu anayasa değişikliği gereklidir. Mesele memleket meselesidir. Geçmişte ülkenin başına örülmek istenen çoraplardan ben rahatsız oluyorum. Adaletsiz şekilde kurulan hükümetlerden bu ülke fayda gelmemiştir, bunlar bir daha olmasın. Onun için bu sistemi öneriyoruz.” Haber: Adnan Ayvaz
Kocaeli Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi İdris Demir tarafından oluşturlan “Kararım Evet” platformu çalışmalarını Çayırova’da sürdürdü. Demir, Kocaeli Milletevekili İlyas Şeker ve Çayırova Ak parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ında katıldığı ilçe de ki muhtarlar, stk temsilcileri, okul müdürleri, cami imamları Alevi dedeleri, spor kulüpleri temsilcileri ve siyasilerden oluşan bir kitle ile İkiler Restaurant’a bir toplantı yaptı.

“Kararım Evet Platformu” çalışmaları kapsamında Çayırova İkiler Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Vekil Şeker, İlçe Başkanı Kılıç, platform kurucusu Demir’in yanısıra Çayırova Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, Çayırova Belediye Meclis Üyesi Mehmet Bayındır, KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş, Türk Kızılayı Çayırova Şube Başkanı Halil Keskinoğlu, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Emekliler Derneği başkanı Ahmet Ünal ve diğer stk temsilcileri, okul müdürleri, cami imamları, alevi dedeleri, muhtarlar ve Ak Parti’li il ve ilçe yöneticileri katıldı.

GENÇLER ÖNEMLİ

Geleneksel seçim çalışmalarının yürütüldüğü günümüzde orijinal bir projenin altına imza atan Kararım Evet Platformu Başkanı İdris Demir, “Projemiz amaç ve yöntem itibari ile ülkemizde örnek olacak bir çalışmadır. İnşallah bu çalışma ile ülke genelinde binlerce gencimize ulaşarak onların bilinçlenmesini sağlayacağız hem de çevrelerini bilinçlendirmelerini isteyeceğiz. Bu şeklide Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı çıkmış olduğu bu kutlu yolda desteklemeyi ve üyesi olduğumuz partinin evet çalışmasından başarılı bir şeklide çıkmasını hedeflemekteyiz” dedi. Demir ayrıca Abdulhamit döneminden günümüze kadar gençleri kullanarak ülke üzerinde oyun ve planlar düzenleyen dış güçlerin tarihi sürecini özetledi.

TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL

İdris Demir’in ardından konuşan Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, “ Ülkemiz tarih boyunca darbelerle, muhtıralara  hep önü kesilen planlara kurban edilmeye çalıştı. Artık Türkiye o eski Türkiye değil. Özgürlük isteyen, barış isteyen, gelişim isteyen, büyüme isteyen bir millet var. Bu milletin önüne kimse geçemez. Referandumda Evet diyen de bu ülkenin evladıdır, Hayır diyende bu ülkenin evladıdır. Ötekileştirmek, ayırt etmek, kutuplaştırmak bize hep zarar vermiştir. “dedi.

“ANAYASA DEĞİŞİKLİĞİ GEREKLİDİR”

AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise şunları söyledi: “16 Nisan’da yapılacak olan referandum, ülkenin geleceği ile ilgili olan bir seçimdir. Geçmişte yaşanan sıkıntılar bir daha yaşanmasın diye bu anayasa değişikliği gereklidir. Mesele memleket meselesidir. Geçmişte ülkenin başına örülmek istenen çoraplardan ben rahatsız oluyorum. Adaletsiz şekilde kurulan hükümetlerden bu ülke fayda gelmemiştir, bunlar bir daha olmasın. Onun için bu sistemi öneriyoruz.”

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.