Karayollarında Durum

28.05.2017 - 08:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul devlet yolunun,  Kınalı dere köprüsü yapım çalışmaları sebebiyle yol iki yönlü trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan gerçekleştirilecek. Manisa-Turgutlu yolunun 20-23'üncü kilometrelerinde Gebze-Orhangazi,  İzmir otoyolu inşaatı kapsamında yapılacak köprü yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak ve ulaşım servis yolu ve bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak. Anadolu otoyolu Abant kavşağı, Bolu-Batı kavşağı arasında köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle de İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak yapılacak.
Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Edirne-İstanbul devlet yolunun,  Kınalı dere köprüsü yapım çalışmaları sebebiyle yol iki yönlü trafiğe kapatılarak ulaşım servis yolundan gerçekleştirilecek.

Manisa-Turgutlu yolunun 20-23'üncü kilometrelerinde Gebze-Orhangazi,  İzmir otoyolu inşaatı kapsamında yapılacak köprü yapım çalışmaları nedeniyle yol araç trafiğine kapatılacak ve ulaşım servis yolu ve bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacak.

Anadolu otoyolu Abant kavşağı, Bolu-Batı kavşağı arasında köprü derz onarım çalışmaları nedeniyle de İstanbul-Ankara istikameti taşıt trafiğine kapatılarak, ulaşım Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.