Kariyer kapıları GTÜ’de aralanıyor!

Gebze 06.03.2017 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kariyer kapıları GTÜ’de aralanıyor!

Gebze Teknik Üniversitesi, Kariyer Fuarı düzenliyor. Küresel düzeyde sürdürülebilir rekabet avantajının altyapısını oluşturan genç yetenekler ile sektörlerinin güçlü markalarını buluşturarak üniversite-sanayi işbirliğine öncü ve örnek bir model oluşturmayı amaçlayan GTÜ’nün Kariyer Fuarı yarın saat 09.30’da başlayacak.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından yarın düzenlenecek olan GTÜ Kariyer Fuarı, küresel düzeyde sürdürülebilir rekabet avantajının altyapısını oluşturan genç yetenekler ile sektörlerinin güçlü markalarını buluşturarak üniversite-sanayi işbirliğine öncü ve örnek bir model oluşturmayı amaçlıyor. KARİYER VE YETENEK YÖNETİMİNİN ÖNEMİNİ VURGULAYACAKLAR Gebze Teknik Üniversitesi yetkililerinin yaptığı açıklama da, “GTÜ Kariyer Fuarı 2017, Kariyer ve Yetenek yönetiminin önemini vurgulayarak öğrenciler ile şirketler arasında etkin bir iletişim platformu oluşturacak. Türkiye’nin sektörlerinde fark yaratmış işletmeleri, aldıkları çok yönlü eğitim sayesinde Türkiye’nin en iyi lider, yönetici ve mühendisleri olmaya aday öğrencilerimiz ile doğrudan iletişime geçme ve genç yetenekleri kurumlarına kazandırma fırsatı elde edeceklerdir. Her biri ülkemiz için katma değer üretecek olan öğrencilerimiz, kariyerlerinin başlangıcında iş hayatının rekabetçi dinamikleri ile erkenden tanışma, farkındalıklarını artırarak doğru mesleki seçimler yapma, iş ve staj olanaklarına doğrudan erişme, firmaları tanıma ve güçlü eğitim temellerine dayanan yeteneklerini tanıtma olanağına erişeceklerdir. Gençlerimizin geleceğe dair kariyer ideallerini oluşturmalarında ve kariyer basamaklarını erkenden tırmanmaya başlamalarında önemli bir sorumluluğu yerine getirmeyi hedefleyen ve ülkemizde kariyer hizmetlerinin gelişiminde önemli bir rol oynaması planlanan GTU Kariyer Fuarı 2017, yarın gerçekleşecek olup saat 09.30’da Gebze Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Konferans Salonu’nda yapılacak.” Denildi.
Gebze Teknik Üniversitesi, Kariyer Fuarı düzenliyor. Küresel düzeyde sürdürülebilir rekabet avantajının altyapısını oluşturan genç yetenekler ile sektörlerinin güçlü markalarını buluşturarak üniversite-sanayi işbirliğine öncü ve örnek bir model oluşturmayı amaçlayan GTÜ’nün Kariyer Fuarı yarın saat 09.30’da başlayacak.

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) tarafından yarın düzenlenecek olan GTÜ Kariyer Fuarı, küresel düzeyde sürdürülebilir rekabet avantajının altyapısını oluşturan genç yetenekler ile sektörlerinin güçlü markalarını buluşturarak üniversite-sanayi işbirliğine öncü ve örnek bir model oluşturmayı amaçlıyor.

KARİYER VE YETENEK YÖNETİMİNİN ÖNEMİNİ VURGULAYACAKLAR

Gebze Teknik Üniversitesi yetkililerinin yaptığı açıklama da, “GTÜ Kariyer Fuarı 2017, Kariyer ve Yetenek yönetiminin önemini vurgulayarak öğrenciler ile şirketler arasında etkin bir iletişim platformu oluşturacak. Türkiye’nin sektörlerinde fark yaratmış işletmeleri, aldıkları çok yönlü eğitim sayesinde Türkiye’nin en iyi lider, yönetici ve mühendisleri olmaya aday öğrencilerimiz ile doğrudan iletişime geçme ve genç yetenekleri kurumlarına kazandırma fırsatı elde edeceklerdir. Her biri ülkemiz için katma değer üretecek olan öğrencilerimiz, kariyerlerinin başlangıcında iş hayatının rekabetçi dinamikleri ile erkenden tanışma, farkındalıklarını artırarak doğru mesleki seçimler yapma, iş ve staj olanaklarına doğrudan erişme, firmaları tanıma ve güçlü eğitim temellerine dayanan yeteneklerini tanıtma olanağına erişeceklerdir.

Gençlerimizin geleceğe dair kariyer ideallerini oluşturmalarında ve kariyer basamaklarını erkenden tırmanmaya başlamalarında önemli bir sorumluluğu yerine getirmeyi hedefleyen ve ülkemizde kariyer hizmetlerinin gelişiminde önemli bir rol oynaması planlanan GTU Kariyer Fuarı 2017, yarın gerçekleşecek olup saat 09.30’da Gebze Teknik Üniversitesi Elektronik Mühendisliği Konferans Salonu’nda yapılacak.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.