“Kariyer Merkezi ile istihdama katkı sunacağız”

Gebze 18.03.2019 - 10:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“Kariyer Merkezi ile istihdama katkı sunacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Barış Mahallesi’nde evlere konuk olarak projelerini anlattı. Büyükgöz, kuracakları kariyer merkezi ile istihdama katkı sunacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Gebze'nin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Büyükgöz, Barış Mahallesi'nde evlere konuk oldu.  "GEBZE'DE KARİYER MERKEZİ KURACAĞIZ" Gebze'nin Türkiye sanayisi için adeta ‘başkent’ konumunda olduğunu ifade eden Büyükgöz, "Kentimizde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri, Gebze Teknik Üniversitesi ve İŞKUR ile işbirliği yaparak istihdam projeleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Sertifika programlarıyla gençlerimizin ve kadınlarımızın iş hayatına katılmalarını sağlayacağız" dedi. "GÖNÜLDEN ÇALIŞAN BİR BELEDİYE" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gönül Belediyeciliği' hedefinin altını çizen Büyükgöz, "Gebzeli hemşerilerimizin kalbine dokunacak hizmetlere imza atacağız. Gönülden çalışan bir belediye yapısıyla her zaman vatandaşlarımızla birlikte olacak, onların sorun ve dertlerine çözüm üretmek için çalışacağız. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, her düşünceye saygı duyarak hizmet üreteceğiz. Biz Gebze'yi büyük bir aile olarak görüyoruz” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Barış Mahallesi’nde evlere konuk olarak projelerini anlattı. Büyükgöz, kuracakları kariyer merkezi ile istihdama katkı sunacaklarını söyledi.

Cumhur İttifakı AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını hızlandırdı. Gebze'nin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelerek projelerini anlatan Büyükgöz, Barış Mahallesi'nde evlere konuk oldu. 

"GEBZE'DE KARİYER MERKEZİ KURACAĞIZ"

Gebze'nin Türkiye sanayisi için adeta ‘başkent’ konumunda olduğunu ifade eden Büyükgöz, "Kentimizde bulunan Organize Sanayi Bölgeleri, Gebze Teknik Üniversitesi ve İŞKUR ile işbirliği yaparak istihdam projeleri geliştirmeyi hedefliyoruz. Sertifika programlarıyla gençlerimizin ve kadınlarımızın iş hayatına katılmalarını sağlayacağız" dedi.

"GÖNÜLDEN ÇALIŞAN BİR BELEDİYE"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Gönül Belediyeciliği' hedefinin altını çizen Büyükgöz, "Gebzeli hemşerilerimizin kalbine dokunacak hizmetlere imza atacağız. Gönülden çalışan bir belediye yapısıyla her zaman vatandaşlarımızla birlikte olacak, onların sorun ve dertlerine çözüm üretmek için çalışacağız. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, her düşünceye saygı duyarak hizmet üreteceğiz. Biz Gebze'yi büyük bir aile olarak görüyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.