19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARNINDAN ÇIKAN ŞEY GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Kocaeli 27.10.2016 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARNINDAN ÇIKAN ŞEY GÖRENLERİ ŞAŞIRTTI

Derince'de aşırı kilo alma, karında şişlik, kasık ağrısı ve kabızlık şikayetleriyle hastaneye başvuran kadının yumurtalığından 6 kilogram ağırlığında kist çıkarıldı

Şehnaz Gürel (41), bir yıldır kilo alma, karında şişlik, kasık ağrısı ve kabızlık şikayetleri üzerine Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Hastanın muayenesinde karnını dolduran büyük bir kist olduğu belirlendi. Jinekoloji servisinden Doç. Dr. Ahmet Kale ve ekibi tarafından yapılan ameliyatla Gürel'in karın içinde, sol yumurtalığından kaynaklanan, kasığından diyaframa kadar uzanan ve bağırsaklarına baskı yapan 40'a 35 santimetre boyutunda ve 5 kilo 650 gram ağırlığında kist çıkarıldı.     TABURCU EDİLDİ Operasyon hakkında bilgi veren Doç. Dr. Kale, yumurtalık kistlerinin kadınlarda sık görülen bir rahatsızlık olduğunu belirterek, genellikle sessiz seyrettiğini, bu yüzden kadınların yılda bir defa da olsa karın bölgesini kontrol ettirmelerinin yararlı olacağını söyledi. Hastanelerine başvuran Gürel'in karnında 40'a 30 santimetre boyutlarında bir kitleyle karşılaştıklarını dile getiren Kale, "Acil ameliyat planladık ve ameliyatta da kitlenin tüm karnı doldurduğunu ve diyaframa kadar uzandığını gördük. Çıkardıktan sonra 5 kilo 650 gram ağırlığında olduğunu tespit ettik." diye konuştu.  Sağlığına kavuşan Gürel ise, ameliyatın ardından tüm şikayetlerinden kurtulduğunu ifade ederek, Doç. Dr. Kale ve ekibine teşekkür etti. Gürel, 66 kilodan 60 kiloya düştü.  
Derince'de aşırı kilo alma, karında şişlik, kasık ağrısı ve kabızlık şikayetleriyle hastaneye başvuran kadının yumurtalığından 6 kilogram ağırlığında kist çıkarıldı

Şehnaz Gürel (41), bir yıldır kilo alma, karında şişlik, kasık ağrısı ve kabızlık şikayetleri üzerine Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine başvurdu. Hastanın muayenesinde karnını dolduran büyük bir kist olduğu belirlendi. Jinekoloji servisinden Doç. Dr. Ahmet Kale ve ekibi tarafından yapılan ameliyatla Gürel'in karın içinde, sol yumurtalığından kaynaklanan, kasığından diyaframa kadar uzanan ve bağırsaklarına baskı yapan 40'a 35 santimetre boyutunda ve 5 kilo 650 gram ağırlığında kist çıkarıldı.

 

 

TABURCU EDİLDİ

Operasyon hakkında bilgi veren Doç. Dr. Kale, yumurtalık kistlerinin kadınlarda sık görülen bir rahatsızlık olduğunu belirterek, genellikle sessiz seyrettiğini, bu yüzden kadınların yılda bir defa da olsa karın bölgesini kontrol ettirmelerinin yararlı olacağını söyledi.

Hastanelerine başvuran Gürel'in karnında 40'a 30 santimetre boyutlarında bir kitleyle karşılaştıklarını dile getiren Kale, "Acil ameliyat planladık ve ameliyatta da kitlenin tüm karnı doldurduğunu ve diyaframa kadar uzandığını gördük. Çıkardıktan sonra 5 kilo 650 gram ağırlığında olduğunu tespit ettik." diye konuştu. 

Sağlığına kavuşan Gürel ise, ameliyatın ardından tüm şikayetlerinden kurtulduğunu ifade ederek, Doç. Dr. Kale ve ekibine teşekkür etti.

Gürel, 66 kilodan 60 kiloya düştü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.