Kars’ta hayat var

Spor 04.10.2017 - 14:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kars’ta hayat var

Basın Turnuvası’nın müdavimlerinden olan Kars Ardahan Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD), ilk maçında Gebze AK Parti’yi konuk etti.

Basın Turnuvası’nın müdavimlerinden olan Kars Ardahan Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD), ilk maçında Gebze AK Parti’yi konuk etti. Bu sezon yönetimine dahil olan yeni isimlerle mücadele eden KAISİAD, etkili futbolu ile dikkat çekerken, ilk maçını da farklı kazanmasını bildi. EKİP RUHU KAISİAD, önceki turnuvalarda olduğu gibi 26. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’na da ekip ruhu ile çıktı. İlk maçta KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri saha kenarında, takımın formasını giyen oyuncularda sahada mücadele etti. Türksen Koç’un teknik sorumluluğunu üstlendiği KAISİAD, ilk haftada güçlü bir ekip görüntüsü ile izleyenlerden tam not aldı. KAISİAD, şimdiden turnuvanın favorileri arasındaki yerini aldı.    
Basın Turnuvası’nın müdavimlerinden olan Kars Ardahan Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD), ilk maçında Gebze AK Parti’yi konuk etti.

Basın Turnuvası’nın müdavimlerinden olan Kars Ardahan Iğdır İşadamları Derneği (KAISİAD), ilk maçında Gebze AK Parti’yi konuk etti. Bu sezon yönetimine dahil olan yeni isimlerle mücadele eden KAISİAD, etkili futbolu ile dikkat çekerken, ilk maçını da farklı kazanmasını bildi.

EKİP RUHU

KAISİAD, önceki turnuvalarda olduğu gibi 26. Görkem Çiler Kurumsal Basın Turnuvası’na da ekip ruhu ile çıktı. İlk maçta KAISİAD Başkanı Nasrettin Bavaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri saha kenarında, takımın formasını giyen oyuncularda sahada mücadele etti. Türksen Koç’un teknik sorumluluğunu üstlendiği KAISİAD, ilk haftada güçlü bir ekip görüntüsü ile izleyenlerden tam not aldı. KAISİAD, şimdiden turnuvanın favorileri arasındaki yerini aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.