19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karsılılardan Bıyık’a Coşkulu Karşılama

Darıca 18.03.2019 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karsılılardan Bıyık’a Coşkulu Karşılama

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Karslılar Derneği’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Karslılara projelerini anlatıp destek isteyen Bıyık, kendisini oldukça sıcak bir şekilde karşılayan dernek üyelerine teşekkür etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca’da cadde cadde, sokak sokak gezen Bıyık, derneklere de misafir olarak projelerini anlatıyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Darıca Karslılar Derneği’ne konuk olan Bıyık, büyük bir coşkuyla karşılandı. Darıca Karslılar Derneği’nin eski başkanı olan ve aynı zamanda 2014 yerel seçimlerde MHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Arif Gülen de Bıyık’ı yalnız bırakmayarak Karslı hemşerilerinden Cumhur İttifakı’na destek istedi. ACAY: “KARSLILARLA GURUR DUYUYORUM” Karslılar Derneği ziyaretinde kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kendisinin de Karslı olduğunu ifade ederek “Ben de sizin içinizden biriyim. Karslı olmaktan ve Karslı hemşerilerimden gurur duyuyorum. AK Parti ilçe başkanı olarak siz kıymetli hemşerilerime layık olmaya çalışıyorum. Darıca’da AK Parti ve MHP ile Cumhur İttifakı olarak seçimlere giriyoruz. Belediye Başkan Adayımız Muzaffer Bıyık, uzun yıllar ilçe başkanlığımızı yaptı. Birlikte yıllardır siyaset yapıyoruz. Tanıdığımız ve güvendiğimiz bir isim. Darıca’nın bütün sorunlarını en iyi bilen kişi kendisidir. Sizlerden destek istiyoruz” dedi. YAMAN: “MUZAFFER BIYIK, DARICA’YA İZ BIRAKACAK” AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yaptığı konuşmada Muzaffer Bıyık için destek isteyerek şöyle konuştu: “Belediye başkan adayımız Muzaffer Bıyık, 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Darıca’yı karış karış biliyor. Biz kendisini tanıyor ve kendisine güveniyoruz. Elinden ve dilinden emin olduğumuz biri. Darıca’ya güzel hizmetler yapacak ve güzel bir iz bırakacak. Hazırladığı projeler Darıca’nın çehresini değiştirecek. Sizler de ona güvenebilirsiniz.” BIYIK: “BURASI BİZİM EVİMİZ GİBİ” Karslılar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Bıyık, gördüğü ilgi nedeniyle teşekkür ederek “Burası bizim evimiz gibi. 9 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Buraya birçok kez geldim. Her geldiğimizde bizi evimizde gibi ağırladınız. Kendimizi her zaman evimizde gibi htik. Seçim beyannamemizi hazırlarken Darıca’nın ihtiyaçlarını ve Darıca’da yaşayan herkesin beklentilerini dikkate alarak hazırladık. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık verdik. İnsan merkezli düşünerek sizin gündeminizde olan konuları biz de ana gündemimiz olarak belirledik. Ortak akla önem veriyoruz. Belediye başkanı olduktan sonra da sizlerin taleplerinizi dikkate alarak sürekli istişare halinde olacağız. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Sizin sorununuz benim sorunum olacak. Vatandaşın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız.” dedi.
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca Karslılar Derneği’nde büyük bir coşkuyla karşılandı. Karslılara projelerini anlatıp destek isteyen Bıyık, kendisini oldukça sıcak bir şekilde karşılayan dernek üyelerine teşekkür etti.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Darıca’da cadde cadde, sokak sokak gezen Bıyık, derneklere de misafir olarak projelerini anlatıyor. AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve meclis üyesi adaylarıyla birlikte Darıca Karslılar Derneği’ne konuk olan Bıyık, büyük bir coşkuyla karşılandı. Darıca Karslılar Derneği’nin eski başkanı olan ve aynı zamanda 2014 yerel seçimlerde MHP’den Darıca Belediye Başkan Adayı olan Arif Gülen de Bıyık’ı yalnız bırakmayarak Karslı hemşerilerinden Cumhur İttifakı’na destek istedi.

ACAY: “KARSLILARLA GURUR DUYUYORUM”

Karslılar Derneği ziyaretinde kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, kendisinin de Karslı olduğunu ifade ederek “Ben de sizin içinizden biriyim. Karslı olmaktan ve Karslı hemşerilerimden gurur duyuyorum. AK Parti ilçe başkanı olarak siz kıymetli hemşerilerime layık olmaya çalışıyorum. Darıca’da AK Parti ve MHP ile Cumhur İttifakı olarak seçimlere giriyoruz. Belediye Başkan Adayımız Muzaffer Bıyık, uzun yıllar ilçe başkanlığımızı yaptı. Birlikte yıllardır siyaset yapıyoruz. Tanıdığımız ve güvendiğimiz bir isim. Darıca’nın bütün sorunlarını en iyi bilen kişi kendisidir. Sizlerden destek istiyoruz” dedi.

YAMAN: “MUZAFFER BIYIK, DARICA’YA İZ BIRAKACAK”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da yaptığı konuşmada Muzaffer Bıyık için destek isteyerek şöyle konuştu: “Belediye başkan adayımız Muzaffer Bıyık, 9 yıl ilçe başkanlığımızı yaptı. Darıca’yı karış karış biliyor. Biz kendisini tanıyor ve kendisine güveniyoruz. Elinden ve dilinden emin olduğumuz biri. Darıca’ya güzel hizmetler yapacak ve güzel bir iz bırakacak. Hazırladığı projeler Darıca’nın çehresini değiştirecek. Sizler de ona güvenebilirsiniz.”

BIYIK: “BURASI BİZİM EVİMİZ GİBİ”

Karslılar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Bıyık, gördüğü ilgi nedeniyle teşekkür ederek “Burası bizim evimiz gibi. 9 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Buraya birçok kez geldim. Her geldiğimizde bizi evimizde gibi ağırladınız. Kendimizi her zaman evimizde gibi htik. Seçim beyannamemizi hazırlarken Darıca’nın ihtiyaçlarını ve Darıca’da yaşayan herkesin beklentilerini dikkate alarak hazırladık. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık verdik. İnsan merkezli düşünerek sizin gündeminizde olan konuları biz de ana gündemimiz olarak belirledik. Ortak akla önem veriyoruz. Belediye başkanı olduktan sonra da sizlerin taleplerinizi dikkate alarak sürekli istişare halinde olacağız. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeyeceğiz. Sizin sorununuz benim sorunum olacak. Vatandaşın istemediği hiçbir şeyi yapmayacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.