Karslı'dan "Alkol Ruhsatı" sorusu

Darıca 23.03.2019 - 13:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karslı'dan "Alkol Ruhsatı" sorusu

Mevcut dönemin CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Karslı, Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık'a "Seçilirseniz alkolü içecek ruhsatı verecek misiniz? sorusunu yöneltti.

Darıca Sanayici ve İşadamları toplantısında söz alan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi ve DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karslı Ak parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'a yönelik sorduğu bu sorunun karşılığında Bıyık " Ben insan odaklı bir belediye başkanı olacağım derken bunu seçim kazanmak adına söylemiyorum. İnsanımıza hizmet etmek isterken sadece siyaset yapmıyorum. Allah'ın rızasını, insanın duasını almak adına da belediye başkanı olmak istiyorum. İnsanımızın her ihtiyacını eksikliğini gidermek benim esas görevimdir." dedi. Bıyık sözlerine şöyle devam etti. "Ben perşembe pazarına giden bir bayanın yada çocuğunun tuvalet ihtiyacı geldiğinde orada ki esnafa 'Tuvaletiniz varm"? diye sorulmasından da rahatsız oluyorum. Seçim beyannamesine tuvalet yapacağım diye yazacak değilim. Ama bu ihtiyacı bildiğim için tuvalet eksikliğini gidereceğim. "dedi. DERSİME İYİ ÇALIŞMAM LAZIM Karslı'nın sorusuna yönelik verdiği net cevapla tavrını da belli eden Bıyık, "Ben Darıca'da nasıl tesettürlü bir bayan için plaj yapmayı düşünüyorsam diğer tarafta başka bir insanımın ihtiyacını gidermekte görevimdir. Ancak alkol ruhsatı vermek konusunda ki mevzuat ile ilgili dersime iyi çalışmam gerekiyor. Tuvaletinden, plajına kadar her insanımın ihtiyacına karşılık verecek hizmetleri sunacağım. Arkasından belki hamamda isteyeceksniz. Onuda yaparım ama sonra başkanım gelin bana bir kese atın derseniz onu yapmam."dedi. Haber: Adnan Ayvaz  
Mevcut dönemin CHP Belediye Meclis Üyesi aynı zamanda DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi olan İbrahim Karslı, Ak Parti Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık'a "Seçilirseniz alkolü içecek ruhsatı verecek misiniz? sorusunu yöneltti.

Darıca Sanayici ve İşadamları toplantısında söz alan CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi ve DASİAD Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Karslı Ak parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık'a yönelik sorduğu bu sorunun karşılığında Bıyık " Ben insan odaklı bir belediye başkanı olacağım derken bunu seçim kazanmak adına söylemiyorum. İnsanımıza hizmet etmek isterken sadece siyaset yapmıyorum. Allah'ın rızasını, insanın duasını almak adına da belediye başkanı olmak istiyorum. İnsanımızın her ihtiyacını eksikliğini gidermek benim esas görevimdir." dedi. Bıyık sözlerine şöyle devam etti. "Ben perşembe pazarına giden bir bayanın yada çocuğunun tuvalet ihtiyacı geldiğinde orada ki esnafa 'Tuvaletiniz varm"? diye sorulmasından da rahatsız oluyorum. Seçim beyannamesine tuvalet yapacağım diye yazacak değilim. Ama bu ihtiyacı bildiğim için tuvalet eksikliğini gidereceğim. "dedi.

DERSİME İYİ ÇALIŞMAM LAZIM

Karslı'nın sorusuna yönelik verdiği net cevapla tavrını da belli eden Bıyık, "Ben Darıca'da nasıl tesettürlü bir bayan için plaj yapmayı düşünüyorsam diğer tarafta başka bir insanımın ihtiyacını gidermekte görevimdir. Ancak alkol ruhsatı vermek konusunda ki mevzuat ile ilgili dersime iyi çalışmam gerekiyor. Tuvaletinden, plajına kadar her insanımın ihtiyacına karşılık verecek hizmetleri sunacağım. Arkasından belki hamamda isteyeceksniz. Onuda yaparım ama sonra başkanım gelin bana bir kese atın derseniz onu yapmam."dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.