GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Karslı’dan istifa eden meclis üyelerine tepki

Darıca 08.07.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Karslı’dan istifa eden meclis üyelerine tepki

PARTİNİN İLKELERİNİ BENİMSEMEYEN KİMSENİN ALTI OKLU ROZETİ GÖĞSÜNE TAKMAMASI GEREKİR

CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyeleri hakkında, “Partinin ilkelerini ve tarihini benimsemeyen hiçbir bireyin altı oklu rozeti göğsüne takmaması gerekir” dedi. CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyeleri hakkında, “Meclis grubumuzun öz evlatları ile etkin muhalefet yapacağından şüphem yok” dedi. CHP’den istifa ederek Bağımsız Meclis Üyesi olan Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın önceki gün bir imza töreni ile AK Parti’ye geçti. İkilinin AK Parti’ye geçmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Partinin birçok kesiminden tepki de alan ikili hakkında CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı da yorumda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ı hakkında açıklamada bulunan İbrahim Karslı yazısında şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti kontenjanından CHP Büyükşehir ve Darıca meclis üyesi olan Göknur Bektaş ile CHP’li meclis üyesi Cevat Yalçın geçtiğimiz aylarda partimizden istifa etmişti. Bu iki isim, bugün yapılan törenle AKP’ye katıldı. PARTİNİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLMAMASI GEREKİYOR Bu haberi okuyunca Sivas Kongresinden bu yana CHP’ye hizmet eden ailem geldi aklıma. 5 yıl boyunca 6 meclis üyesi ile ezici çoğunlukla haklı mücadelemiz geldi aklıma. Partinin bayraklarını asan kirasını ödeyen maaş almadan çalışan üyeleri geldi aklıma. Her seçimde sandığı dayak yiyerek savunan amcalarım ve teyzelerim geldi aklıma. Partinin ilkelerini ve tarihini benimsemeyen hiçbir bireyin altı oklu rozeti göğsüne takmaması gerekir. Meclis grubumuzun öz evlatları ile etkin muhalefet yapacağından şüphem yok. Ancak hiçbir şekilde katkısı olmayanların ilin ve ilçenin geleceğinde söz sahibi olmaması gerekiyor.”
PARTİNİN İLKELERİNİ BENİMSEMEYEN KİMSENİN ALTI OKLU ROZETİ GÖĞSÜNE TAKMAMASI GEREKİR

CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyeleri hakkında, “Partinin ilkelerini ve tarihini benimsemeyen hiçbir bireyin altı oklu rozeti göğsüne takmaması gerekir” dedi.

CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı CHP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen meclis üyeleri hakkında, “Meclis grubumuzun öz evlatları ile etkin muhalefet yapacağından şüphem yok” dedi.

CHP’den istifa ederek Bağımsız Meclis Üyesi olan Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın önceki gün bir imza töreni ile AK Parti’ye geçti. İkilinin AK Parti’ye geçmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Partinin birçok kesiminden tepki de alan ikili hakkında CHP Darıca Belediye eski Meclis Üyesi İbrahim Karslı da yorumda bulundu. Sosyal medya hesabı üzerinden Göknur Bektaş ve Cevat Yalçın’ı hakkında açıklamada bulunan İbrahim Karslı yazısında şu ifadelere yer verdi; “İYİ Parti kontenjanından CHP Büyükşehir ve Darıca meclis üyesi olan Göknur Bektaş ile CHP’li meclis üyesi Cevat Yalçın geçtiğimiz aylarda partimizden istifa etmişti. Bu iki isim, bugün yapılan törenle AKP’ye katıldı.

PARTİNİN GELECEĞİNDE SÖZ SAHİBİ OLMAMASI GEREKİYOR

Bu haberi okuyunca Sivas Kongresinden bu yana CHP’ye hizmet eden ailem geldi aklıma. 5 yıl boyunca 6 meclis üyesi ile ezici çoğunlukla haklı mücadelemiz geldi aklıma. Partinin bayraklarını asan kirasını ödeyen maaş almadan çalışan üyeleri geldi aklıma. Her seçimde sandığı dayak yiyerek savunan amcalarım ve teyzelerim geldi aklıma. Partinin ilkelerini ve tarihini benimsemeyen hiçbir bireyin altı oklu rozeti göğsüne takmaması gerekir. Meclis grubumuzun öz evlatları ile etkin muhalefet yapacağından şüphem yok. Ancak hiçbir şekilde katkısı olmayanların ilin ve ilçenin geleceğinde söz sahibi olmaması gerekiyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.