19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Karslı ve Aydın Başvuru yapmayacak

Darıca 08.12.2018 - 12:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Karslı ve Aydın Başvuru yapmayacak

Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeleri arasında 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar aday adayı başvurusu yapacak yada yapmayacak isimler belli oldu.

Haftasonu darıca CHP İlçe Başkanlığı’nda Kadın Kolları başkanı Oya Akdeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa’nın tanıtım programlarında geçtiğimiz dönem görev yapan Darıca Belediye Meclis Üyelerine teşekkür plaketleri verildi. Plaket sunum programında kısa konuşmalar yapan Meclis Üyelerinden Serap Aydın önümüzdeki yeni dönemde meclis üyesi olarak siyasi hayatına devam etmeyeceğini ancak partisinin her türlü çalışmaları arasında yer alacağını belirtti. İbrahim Karslı’da adeta bir veda konuşması niteliğinde söz alırken daha önce Şinasi Serdar da devam etmeyeceğini açıklamıştı. Şevki Yıldırım, Musa Kovalık 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday adayı başvurusu yapacakları öğrenildi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Belediyesi CHP Meclis Üyeleri arasında 31 Mart Yerel Seçimlerinde tekrar aday adayı başvurusu yapacak yada yapmayacak isimler belli oldu.

Haftasonu darıca CHP İlçe Başkanlığı’nda Kadın Kolları başkanı Oya Akdeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Ümit Kızılbuğa’nın tanıtım programlarında geçtiğimiz dönem görev yapan Darıca Belediye Meclis Üyelerine teşekkür plaketleri verildi. Plaket sunum programında kısa konuşmalar yapan Meclis Üyelerinden Serap Aydın önümüzdeki yeni dönemde meclis üyesi olarak siyasi hayatına devam etmeyeceğini ancak partisinin her türlü çalışmaları arasında yer alacağını belirtti. İbrahim Karslı’da adeta bir veda konuşması niteliğinde söz alırken daha önce Şinasi Serdar da devam etmeyeceğini açıklamıştı. Şevki Yıldırım, Musa Kovalık 31 Mart yerel seçimlerinde tekrar aday adayı başvurusu yapacakları öğrenildi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.