Karslılar Derneği'nden Törk'e ziyaret

Darıca 11.02.2015 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Karslılar Derneği'nden Törk'e ziyaret

Geçtiğimiz ay kutsal topraklara giderek umre ziyareti yapan Darıcalı geç işadamı Yakup Törk'e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin ve yönetimi de Törk'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Darıcalı genç ve başarılı işadamı Yakup Törk, geçtiğimiz ay kutsal topraklara giderek umre ziyareti yaptı. Törk'e umre ziyaretinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin ve yönetimi de Törk'ü ziyaret ederek tebrik etti. Nevzat Aytekin ve yönetimine teşekkür eden Yakup Törk, "Allah herkese gitmeyi nasip etsin. Gerçekten çok güzel bir duygu." dedi.
Geçtiğimiz ay kutsal topraklara giderek umre ziyareti yapan Darıcalı geç işadamı Yakup Törk'e tebrik ziyaretleri sürüyor.

Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin ve yönetimi de Törk'ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Darıcalı genç ve başarılı işadamı Yakup Törk, geçtiğimiz ay kutsal topraklara giderek umre ziyareti yaptı. Törk'e umre ziyaretinin ardından hayırlı olsun ziyaretleri de sürüyor. Darıca Karslılar Derneği Başkanı Nevzat Aytekin ve yönetimi de Törk'ü ziyaret ederek tebrik etti. Nevzat Aytekin ve yönetimine teşekkür eden Yakup Törk, "Allah herkese gitmeyi nasip etsin. Gerçekten çok güzel bir duygu." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.