Karslılar Kaz Gecesinde Buluştu!

Gebze 05.02.2017 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Karslılar Kaz Gecesinde Buluştu!

Darıca Karslılar Derneği, Darıca Şato Klas Düğün Salonunda Kaz Gecesi düzenledi. Geceye CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca'da Bazı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Özdilek Kırbaş’ın sunuculuğunu üstlendiği Kaz Gecesinin açılış konuşmasını Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin Yaptı. Katılımcılara kendilerini böyle güzel bir gecede yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek sözlerine başlayan Aytekin: “Bizleri böyle bir gecede yalnız bırakmadığınız için siz değerli Karslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sizler var oldukça ve derneğimize sahip çıktığınız müddetçe bizler sizler için çok güzel işlere imza atacağız. Darıca Karslılar Derneği sıradan bir dernek anlayışı ile iş yapan bir dernek değildir. Biz hem bulunduğumuz şehre hem de doğduğumuz şehre katkı yapmak için varız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi. GECE HALAYLARLA SON BULDU Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu: “İşte birlik beraberlik budur. Karslı hemşerilerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir gece yapmışlar. Sizlere ayrıca bir teşekkürüm daha var. Sizler dernek olarak 15 Temmuz gecesi vatanımıza sahip çıktınız. Sokaklarda oldunuz. Bunun için sizlere ayrı bir teşekkür ediyorum” dedi. Gecede Kaz ikramı yapılırken, Davetliler Ozan ve Sanatçıların seslendirdiği bir birinden güzel parçalar ile adeta Karsı yaşadılar. Gece halaylarla son buldu.

Darıca Karslılar Derneği, Darıca Şato Klas Düğün Salonunda Kaz Gecesi düzenledi. Geceye CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca'da Bazı Mahalle Muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı.

Özdilek Kırbaş’ın sunuculuğunu üstlendiği Kaz Gecesinin açılış konuşmasını Darıca Karslılar Dernek Başkanı Nevzat Aytekin Yaptı. Katılımcılara kendilerini böyle güzel bir gecede yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek sözlerine başlayan Aytekin: “Bizleri böyle bir gecede yalnız bırakmadığınız için siz değerli Karslı hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Sizler var oldukça ve derneğimize sahip çıktığınız müddetçe bizler sizler için çok güzel işlere imza atacağız. Darıca Karslılar Derneği sıradan bir dernek anlayışı ile iş yapan bir dernek değildir. Biz hem bulunduğumuz şehre hem de doğduğumuz şehre katkı yapmak için varız. Bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere tekrar teşekkür ediyorum. Saygılarımı sunuyorum” dedi.

GECE HALAYLARLA SON BULDU

Daha sonra söz alan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise şöyle konuştu: “İşte birlik beraberlik budur. Karslı hemşerilerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel bir gece yapmışlar. Sizlere ayrıca bir teşekkürüm daha var. Sizler dernek olarak 15 Temmuz gecesi vatanımıza sahip çıktınız. Sokaklarda oldunuz. Bunun için sizlere ayrı bir teşekkür ediyorum” dedi. Gecede Kaz ikramı yapılırken, Davetliler Ozan ve Sanatçıların seslendirdiği bir birinden güzel parçalar ile adeta Karsı yaşadılar. Gece halaylarla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.