19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KARSSPOR BAŞKANI’NDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Spor 22.12.2017 - 17:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KARSSPOR BAŞKANI’NDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

KARSSPOR BAŞKANI’NDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Gebzespor ile yolları ayrılan Ercan Kuruçay’ın yeni takımı Kars 36 Spor oldu. Geçen sezonun devre arasında da yine Kars 36 Spor formasını terleten deneyimli oyuncu, final maçında attığı kritik golle takımına hayat vermiş ve Kars 36 Spor adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmıştı. Ercan Kuruçay transferi Karsspor camiasında heyecan yaratırken, yıldız oyuncunun Kars’ın plaka kodu olan 36 numaralı formayı taşıyacağı da öğrenildi. KAÇMAZ İSTEDİ YILDIZ BİTİRDİ Ercan Kuruçay transferinin gerçekleşme süreci ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Gebzeli işadamı ve aynı zamanda Kars 36 Spor kulüp yöneticisi olan Veli Aramaz, Kulüp Başkanı Muharem Yıldız’ın yoğun çabaları ile bu transferin gerçekleştiğini belirtti. Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz’ın istediği doğrultusunda Ercan transferini bitirme adına Başkan Yıldız’ın istekli ve kararlı bir duruş sergilediğini belirten Aramaz, Gebzespor yönetimini de unutmadı. ÖZTÜRK VE SIR’A TEŞEKKÜR Aramaz, Ercan Kuruçay’ı çok istediklerini ve bu konuda başta Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk olmak üzere Sportif Direktör Abbas Sır’ın kendilerine kolaylık sağladığını kaydederek Öztürk ve Sır’a teşekkür etti. Aramaz, Gebzespor ve Kars 36 Spor’un sezonu şampiyonlukla bitireceğine inandığını kaydederek gönlünün her zaman Gebzespor’da olduğunu vurguladı. Aramaz, Ercan’ın Pazar günü Marmaris’te başlayacak olan Kars 36 Spor kampına dahil olacağını sözlerine ekledi. YILDIZ: ÖZTÜRK KOLAYLIK SAĞLADI Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız ise yaptıpı açıklamada, Ercan Kuruçay gibi önemli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını, bu transferin bitmesinde Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’ün samimi bir tutum sergilediğini söyledi. Yusuf Öztürk’ün Ercan transferinde kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Başkan Yıldız, Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.  Ercan Kuruçay yarım sezonun ardından yeniden Kars 36 Spor formasını terletecek.   Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz   Kars 36 Spor yöneticisi Veli Aramaz(solda), Gebzespor Sporfif Direktörü Abbas Sır(sağda) ile görülüyor.  
KARSSPOR BAŞKANI’NDAN ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR

Gebzespor ile yolları ayrılan Ercan Kuruçay’ın yeni takımı Kars 36 Spor oldu. Geçen sezonun devre arasında da yine Kars 36 Spor formasını terleten deneyimli oyuncu, final maçında attığı kritik golle takımına hayat vermiş ve Kars 36 Spor adını Bölgesel Amatör Lig’e yazdırmıştı. Ercan Kuruçay transferi Karsspor camiasında heyecan yaratırken, yıldız oyuncunun Kars’ın plaka kodu olan 36 numaralı formayı taşıyacağı da öğrenildi.

KAÇMAZ İSTEDİ YILDIZ BİTİRDİ

Ercan Kuruçay transferinin gerçekleşme süreci ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Gebzeli işadamı ve aynı zamanda Kars 36 Spor kulüp yöneticisi olan Veli Aramaz, Kulüp Başkanı Muharem Yıldız’ın yoğun çabaları ile bu transferin gerçekleştiğini belirtti. Teknik Direktör Hüsnü Kaçmaz’ın istediği doğrultusunda Ercan transferini bitirme adına Başkan Yıldız’ın istekli ve kararlı bir duruş sergilediğini belirten Aramaz, Gebzespor yönetimini de unutmadı.

ÖZTÜRK VE SIR’A TEŞEKKÜR

Aramaz, Ercan Kuruçay’ı çok istediklerini ve bu konuda başta Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk olmak üzere Sportif Direktör Abbas Sır’ın kendilerine kolaylık sağladığını kaydederek Öztürk ve Sır’a teşekkür etti. Aramaz, Gebzespor ve Kars 36 Spor’un sezonu şampiyonlukla bitireceğine inandığını kaydederek gönlünün her zaman Gebzespor’da olduğunu vurguladı. Aramaz, Ercan’ın Pazar günü Marmaris’te başlayacak olan Kars 36 Spor kampına dahil olacağını sözlerine ekledi.

YILDIZ: ÖZTÜRK KOLAYLIK SAĞLADI

Kars 36 Spor Başkanı Muharrem Yıldız ise yaptıpı açıklamada, Ercan Kuruçay gibi önemli bir futbolcuyu kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını, bu transferin bitmesinde Gebzespor Başkanı Yusuf Öztürk’ün samimi bir tutum sergilediğini söyledi. Yusuf Öztürk’ün Ercan transferinde kendilerine yardımcı olduğunu kaydeden Başkan Yıldız, Yusuf Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 Ercan Kuruçay yarım sezonun ardından yeniden Kars 36 Spor formasını terletecek.

 

Kars 36 Spor Teknik Direktörü Hüsnü Kaçmaz

 

Kars 36 Spor yöneticisi Veli Aramaz(solda), Gebzespor Sporfif Direktörü Abbas Sır(sağda) ile görülüyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.