19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kart Savaşı

Ekonomi 01.02.2019 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kart Savaşı

Özel bankalar 2 milyonun üzerindeki kredi kartını iptal etmemek için her yola başvuruyor. Ek puan teklif eden de, ‘VIP fırsatını kaybedersin’ diye tehdit eden de var..

Ziraat Bankası'nın öncülük ettiği kredi kartı yapılandırma kampanyası binlerce vatandaşın yüzünü güldürürken, özel bankalar 2 milyonun üzerindeki kartı iptal ettirmemek için her yolu deniyor. Yapılandırma kapsamına alınan kredi kartları tamamen kapatılıyor. Bu nedenle portföyündeki binlerce kişinin bir anda silinmesini istemeyen bankaların bazıları, müşterilerine Ziraat, Halkbank, VakıfBank'a yakın oran ve vadelerle yapılandırma yapabilecekleri mesajları göndermeye başladı..
Özel bankalar 2 milyonun üzerindeki kredi kartını iptal etmemek için her yola başvuruyor. Ek puan teklif eden de, ‘VIP fırsatını kaybedersin’ diye tehdit eden de var..

Ziraat sı'nın öncülük ettiği kredi kartı yapılandırma kampanyası binlerce vatandaşın yüzünü güldürürken, özel bankalar 2 milyonun üzerindeki kartı iptal ettirmemek için her yolu deniyor. Yapılandırma kapsamına alınan kredi kartları tamamen kapatılıyor. Bu nedenle portföyündeki binlerce kişinin bir anda silinmesini istemeyen bankaların bazıları, müşterilerine Ziraat, , VakıfBank'a yakın oran ve vadelerle yapılandırma yapabilecekleri mesajları göndermeye başladı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.