19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kartal'ı durdurduk, Kerim'i durduramadık

Spor 29.11.2016 - 21:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kartal'ı durdurduk, Kerim'i durduramadık

Darıca G.B Türkiye Ziraat Kupası D Grubu'nda ilk maçını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Beşiktaş ile oynadı.

İlk yarısı golsüz geçen mücadelede 61. dakikada, ani gelişen Beşiktaş atağında savunmadan seken topla buluşan Kerim Frei, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girer girmez, uzak köşeye şık bir vuruş göndererek Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi. Bu golden 2 dakika sonra ise Darıca Gençlerbirliği’nin beraberlik golü geldi. Cafercan’ın sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta kafayı İhsan Uğur Göktaş vurdu ve skora dengeyi getirdi. Maça noktayı getiren ise yine Kerim Frei oldu! Necip’in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Frei, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda şık bir aşırtma vuruş yaparak topu bir kez daha ağlara gönderdi ve Beşiktaş’a 3 puanı getirdi.  
Darıca G.B Türkiye Ziraat Kupası D Grubu'nda ilk maçını İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Beşiktaş ile oynadı.

İlk yarısı golsüz geçen mücadelede 61. dakikada, ani gelişen Beşiktaş atağında savunmadan seken topla buluşan Kerim Frei, iki rakibinden sıyrılıp ceza sahasına girer girmez, uzak köşeye şık bir vuruş göndererek Beşiktaş’ı 1-0 öne geçirdi.

Bu golden 2 dakika sonra ise Darıca Gençlerbirliği’nin beraberlik golü geldi. Cafercan’ın sağ kanattan ceza sahasına doğru kullandığı serbest vuruşta kafayı İhsan Uğur Göktaş vurdu ve skora dengeyi getirdi.

Maça noktayı getiren ise yine Kerim Frei oldu! Necip’in pasıyla savunmanın arkasına sarkan Frei, kaleci ile karşı karşıya pozisyonda şık bir aşırtma vuruş yaparak topu bir kez daha ağlara gönderdi ve Beşiktaş’a 3 puanı getirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.