Kartalspor’a Darıca’dan onay çıkmadı

Spor 22.09.2017 - 12:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kartalspor’a Darıca’dan onay çıkmadı

Kartal Stadı’nın çürük raporu alması sonrasında stat arayışlarına başlayan ve bu çerçevede rotasını Darıca Stadı’na çeviren Kartalspor, gerekli izinleri alamadı. Kartalspor iç saha maçlarını Darıca Stadı’nda oynamak için TFF’ye başvururken, dün toplanan Darıca İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Kocaeli Valiliği’nin onayıyla Kartalspor’un başvurusunu reddetti. APAYDIN, ÖZTÜRK VE KARABACAK İLE GÖRÜŞTÜ Geçtiğimiz günlerde Darıca’ya gelerek önce Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile ardından da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile görüşen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Öztürk ve Karabacak’tan ‘’Oynayabilirsiniz’’ onayı alsa da güvenlik gerekçesiyle bu başvuru reddedildi.

Kartal Stadı’nın çürük raporu alması sonrasında stat arayışlarına başlayan ve bu çerçevede rotasını Darıca Stadı’na çeviren Kartalspor, gerekli izinleri alamadı. Kartalspor iç saha maçlarını Darıca Stadı’nda oynamak için TFF’ye başvururken, dün toplanan Darıca İlçe Spor Güvenlik Kurulu, Kocaeli Valiliği’nin onayıyla Kartalspor’un başvurusunu reddetti.

APAYDIN, ÖZTÜRK VE KARABACAK İLE GÖRÜŞTÜ

Geçtiğimiz günlerde Darıca’ya gelerek önce Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ile ardından da Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile görüşen Kartal Belediye Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Öztürk ve Karabacak’tan ‘’Oynayabilirsiniz’’ onayı alsa da güvenlik gerekçesiyle bu başvuru reddedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.