KARTEPE BELEDİYESPOR AFFETMEDİ: 3-1

Spor 28.12.2015 - 14:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KARTEPE BELEDİYESPOR AFFETMEDİ: 3-1

Süper Amatör Küme B Grubuna ait olan puan mücadelesinde Kartepe Belediye önceki gün kendi sahasında oynadığı Tavşantepe karşılaşmasını 3-1 kazandı

KARTEPE'DE İLK YARI BERABERLİK Süper Amatör Lig B Grubu’nda Kartepe Belediye kendi sahasında rakibi Tavşantepe ekibini konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oynayan ev sahibi ekibi etkili ataklar ile üstünlüğünü korudu. Mücadelenin sonlarına doğru Tavşantepe yüklendi ancak gol ses çıkmadı ilk yarı mücadelesi 0-0 berabere bitti.   KARTEPE FARK ATTI Kartepe Belediye ikinci yarıya da etkili başladı. Mücadelenin 46.dakikasında Ömer'in golü ile skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında baskıyı iyice arttıran Kartepe 66. dakikada sol kanatan korner kullandı. Kornerde kafa vuruşu sonucunda top ağlara giderken Mehmet Kılıç topu elle kesmesi sonucu kırmızı kart yiyerek takımını 10 kişi bıraktı. Ömer'in penaltı  golü ile skoru 2-0 yapan Kartepe Belediye rahat bir nefes aldı. Tavşantepespor son dakikalara doğru yaptığı atak sonucunda 81.dakikada Kudret ile skoru 2-1 yaptı. Kartpe 85. dakikasında Emre Subaş ile skoru 3-1 yaparak  farkı ikiye çıkartarak maçın skorunu belirledi.
Süper Amatör Küme B Grubuna ait olan puan mücadelesinde Kartepe Belediye önceki gün kendi sahasında oynadığı Tavşantepe karşılaşmasını 3-1 kazandı

KARTEPE'DE İLK YARI BERABERLİK

Süper Amatör Lig B Grubu’nda Kartepe Belediye kendi sahasında rakibi Tavşantepe ekibini konuk etti. Karşılaşmanın ilk yarısında etkili oynayan ev sahibi ekibi etkili ataklar ile üstünlüğünü korudu. Mücadelenin sonlarına doğru Tavşantepe yüklendi ancak gol ses çıkmadı ilk yarı mücadelesi 0-0 berabere bitti.

 

KARTEPE FARK ATTI

Kartepe Belediye ikinci yarıya da etkili başladı. Mücadelenin 46.dakikasında Ömer'in golü ile skoru 1-0 yaptı. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında baskıyı iyice arttıran Kartepe 66. dakikada sol kanatan korner kullandı. Kornerde kafa vuruşu sonucunda top ağlara giderken Mehmet Kılıç topu elle kesmesi sonucu kırmızı kart yiyerek takımını 10 kişi bıraktı. Ömer'in penaltı  golü ile skoru 2-0 yapan Kartepe Belediye rahat bir nefes aldı. Tavşantepespor son dakikalara doğru yaptığı atak sonucunda 81.dakikada Kudret ile skoru 2-1 yaptı. Kartpe 85. dakikasında Emre Subaş ile skoru 3-1 yaparak  farkı ikiye çıkartarak maçın skorunu belirledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.