Kartepe beyaza büründü

Kocaeli 16.11.2016 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kartepe beyaza büründü

Kartepe'de kayak merkezinde kar yağışı etkili olurken, her yer beyaza büründü. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken, kayan bazı araçlar devrildi.

İzmit'te yağmur yağışı aralıklarla etkili olurken, Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe'de ise kar yağdı. Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte kayak merkezi beyaza büründü. Kayak merkezine giden yolda bulunan restoranlara uğrayanlar kar yağışını izlemenin keyfini çıkardı. ARAÇLAR DEVRİLDİ Kar lastiği bulunmayan bazı araçlar yolda güçlükle ilerledi. Kayan bazı araçlar ise devrildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Kartepe'nin zirvesinde bulunan oteller bölgesinde ise kar yağışı daha da etkili olurken, kar kalınlığı 5 santime ulaştı. Her yerin beyaza büründüğü Kartepe güzelliği ile büyüledi.  
Kartepe'de kayak merkezinde kar yağışı etkili olurken, her yer beyaza büründü. Kar kalınlığı 5 santime ulaşırken, kayan bazı araçlar devrildi.

İzmit'te yağmur yağışı aralıklarla etkili olurken, Samanlı Dağları'nın zirvesindeki Kartepe'de ise kar yağdı. Öğle saatlerinde başlayan kar yağışı ile birlikte kayak merkezi beyaza büründü. Kayak merkezine giden yolda bulunan restoranlara uğrayanlar kar yağışını izlemenin keyfini çıkardı.

ARAÇLAR DEVRİLDİ

Kar lastiği bulunmayan bazı araçlar yolda güçlükle ilerledi. Kayan bazı araçlar ise devrildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler yolda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı. Kartepe'nin zirvesinde bulunan oteller bölgesinde ise kar yağışı daha da etkili olurken, kar kalınlığı 5 santime ulaştı. Her yerin beyaza büründüğü Kartepe güzelliği ile büyüledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.