19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kartepe’de yeni yüzücüler yetişecek

Kocaeli 02.09.2018 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kartepe’de yeni yüzücüler yetişecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşasını sürdürdüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bölgede yeni yüzücülerin adresi olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yüzme havuzları kazandırmaya devam ediyor. Tam donanımlı Yarı Olimpik olarak planlanan tesisler yüzme sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. Küçük yaştan itibaren yüzme eğitimi alacak çocuklar bu mekânlarda keşfedilip uluslararası arenada başarı gösteren başarılı birer yüzücü olacaklar. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yarı olimpik spor salonlarından birini Kartepe’ye kazandırıyor.      3 BİN 370 METREKARE Her ilçeye bir yüzme havuzu hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu proje uygulamalarına devam ediyor. Su basman içi dolgu imalatı tamamlanan yapının betonu döküldü. Havuz kısmının döşeme demir imalatı tamamlandı. İdari bina kısmının +4.75 kot tabliye betonu döküldü. Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor. İKİ HAVUZ Yüzmme havuzu, bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı10 metre çocuk havuzu yer alacak. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak. FİTNESS SALONU Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alacak. Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak.  YENİ HAVUZLAR Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında kentteki diğer havuzlar arasındaki yerini alacak. İlki Körfez’de yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sporculara hizmet veriyor. Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da hizmet vermeye başladı. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşası devam ediyor. Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da inşası sürüyor. Ayrıca Gebze şehir merkezindeki tam donanımlı Olimpik Yüzme Havuzu da yüzücülere hizmet veriyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kartepe’de inşasını sürdürdüğü Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bölgede yeni yüzücülerin adresi olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ilçelere yüzme havuzları kazandırmaya devam ediyor. Tam donanımlı Yarı Olimpik olarak planlanan tesisler yüzme sporunun gelişmesine katkı sağlıyor. Küçük yaştan itibaren yüzme eğitimi alacak çocuklar bu mekânlarda keşfedilip uluslararası arenada başarı gösteren başarılı birer yüzücü olacaklar. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı yarı olimpik spor salonlarından birini Kartepe’ye kazandırıyor.     

3 BİN 370 METREKARE

Her ilçeye bir yüzme havuzu hedefiyle çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu proje uygulamalarına devam ediyor. Su basman içi dolgu imalatı tamamlanan yapının betonu döküldü.

Havuz kısmının döşeme demir imalatı tamamlandı. İdari bina kısmının +4.75 kot tabliye betonu döküldü. Kartepe ilçesi Köseköy Mahallesi’nde yapımı süren Yarı Olimpik Yüzme Havuzu toplam 3 bin 370 metrekare alanda inşa ediliyor.

İKİ HAVUZ

Yüzmme havuzu, bodrum, zemin ve bir kat şeklinde inşa edilecek. Zemin katta giriş fuayesi, 12,50 çarpı 25 metre ebadında yarı olimpik yüzme havuzu, 3 çarpı10 metre çocuk havuzu yer alacak. Bu katta ayrıca kafeterya, idari birimler, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve wc’ler bulunacak.

FİTNESS SALONU

Birinci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler, büfe ile 94 kişilik seyirci tribünü yer alacak.

Bodrum katta da su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası, klima santrali gibi bölümler oluşturulacak. 

YENİ HAVUZLAR

Kartepe Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tamamlandığında kentteki diğer havuzlar arasındaki yerini alacak. İlki Körfez’de yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu sporculara hizmet veriyor. Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu da hizmet vermeye başladı. Karamürsel Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşası devam ediyor. Dilovası Yarı Olimpik Yüzme Havuzu ve Kandıra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da inşası sürüyor. Ayrıca Gebze şehir merkezindeki tam donanımlı Olimpik Yüzme Havuzu da yüzücülere hizmet veriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.