Kartları kullanmaya devam edebilirsiniz!

Kocaeli 14.08.2020 - 09:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kartları kullanmaya devam edebilirsiniz!

BÜYÜKAKIN’DAN YENİ MEZUN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Liseden yeni mezun olan öğrenciler, kent kart indirimlerini 18 ay boyunca kullanmaya devam edecek. Liseden yeni mezun olan öğrenciler, mezuniyetlerinden itibaren 18 ay boyunca indirimli kartlarıyla seyahat etme fırsatı bulacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın gündeme aldığı konu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. Böylelikle üniversiteye yerleşemeyen mezunların indirimli olarak seyahat etmelerinin önü açıldı. 18 AY BOYUNCA YARARLANACAKLAR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın öğrencilere verdiği desteklere bir yenisini ekledi. Bu kapsamda lise bittikten sonra üniversiteye hazırlık için bir sene geçiren öğrenciler indirimli kart süreleri bittiği için otobüslere tam ücret ödeyerek biniyordu. Yeni uygulama ile liseden mezun olan öğrenciler 18 ay boyunca indirimli ulaşım kartından faydalanarak seyahat etme imkanına kavuşacak. MERAKLA BEKLENİYORDU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımının sürdürülebilir ve konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi öncesinde de araçlarda hijyen ve temizlik çalışmaları yapan Büyükşehir, Covid-19 salgını sonrası sosyal mesafeye uygun seyahat planlaması yaptı. Öğrencilerin evlerinde olduğu bu dönemde merakla beklenen lise sonrası indirimli seyahat kart uygulamasıyla öğrenciler bekledikleri haberi almış oldu.
BÜYÜKAKIN’DAN YENİ MEZUN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

Liseden yeni mezun olan öğrenciler, kent kart indirimlerini 18 ay boyunca kullanmaya devam edecek. Liseden yeni mezun olan öğrenciler, mezuniyetlerinden itibaren 18 ay boyunca indirimli kartlarıyla seyahat etme fırsatı bulacak. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın gündeme aldığı konu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden geçti. Böylelikle üniversiteye yerleşemeyen mezunların indirimli olarak seyahat etmelerinin önü açıldı.

18 AY BOYUNCA YARARLANACAKLAR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın öğrencilere verdiği desteklere bir yenisini ekledi. Bu kapsamda lise bittikten sonra üniversiteye hazırlık için bir sene geçiren öğrenciler indirimli kart süreleri bittiği için otobüslere tam ücret ödeyerek biniyordu. Yeni uygulama ile liseden mezun olan öğrenciler 18 ay boyunca indirimli ulaşım kartından faydalanarak seyahat etme imkanına kavuşacak.

MERAKLA BEKLENİYORDU

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kent ulaşımının sürdürülebilir ve konforlu olması için çalışmalarını sürdürüyor. Pandemi öncesinde de araçlarda hijyen ve temizlik çalışmaları yapan Büyükşehir, Covid-19 salgını sonrası sosyal mesafeye uygun seyahat planlaması yaptı. Öğrencilerin evlerinde olduğu bu dönemde merakla beklenen lise sonrası indirimli seyahat kart uygulamasıyla öğrenciler bekledikleri haberi almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.