Kasaba Et-Mangal hizmete girdi

Gebze 11.06.2020 - 15:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kasaba Et-Mangal hizmete girdi

Bölgemizin tanınan iş ve spor adamlarından Hakan Tatoğlu, gıda sektörüne atıldı. Emre Karadağ ile iş ortalığına giren Tatoğlu, Kasaba Et-Mangal isimli restoranı hizmete sundu. Mangalbaşı keyfinin yanı sıra, alakart müşterilerine de hitap edecek olan Kasaba Et-Mangal özel hamburger çeşitleriyle damaklarda lezzet bırakacak. Osman Yılmaz Mahallesi, İstanbul Caddesi, 619/4 Sok. No.10 Gebze/Kocaeli adresinde hizmete açılan Kasaba Et-Mangal, hijyenik ortamda, güleryüzlü ve hızlı servisle müşterilerine hizmet verecek. TATOĞLU: KONUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ Kasaba Et-Mangal işletme sahibi Tatoğlu yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgını döneminde devletimizin tavsiye ettiği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına titizlikle dikkat ederek, işletmemizde tüm tedbirleri aldık. Uygun fiyatlarımızla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak hizmet vermek temel hedefimiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız açılış töreniyle tüm dostlarımız ile buluşacağız “ ifadelerini kullandı.

Bölgemizin tanınan iş ve spor adamlarından Hakan Tatoğlu, gıda sektörüne atıldı. Emre Karadağ ile iş ortalığına giren Tatoğlu, Kasaba Et-Mangal isimli restoranı hizmete sundu. Mangalbaşı keyfinin yanı sıra, alakart müşterilerine de hitap edecek olan Kasaba Et-Mangal özel hamburger çeşitleriyle damaklarda lezzet bırakacak. Osman Yılmaz Mahallesi, İstanbul Caddesi, 619/4 Sok. No.10 Gebze/Kocaeli adresinde hizmete açılan Kasaba Et-Mangal, hijyenik ortamda, güleryüzlü ve hızlı servisle müşterilerine hizmet verecek.

TATOĞLU: KONUKLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE AĞIRLAYACAĞIZ

Kasaba Et-Mangal işletme sahibi Tatoğlu yaptığı açıklamada, “Koronavirüs salgını döneminde devletimizin tavsiye ettiği hijyen ve sosyal mesafe kurallarına titizlikle dikkat ederek, işletmemizde tüm tedbirleri aldık. Uygun fiyatlarımızla misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayarak hizmet vermek temel hedefimiz. Önümüzdeki günlerde yapacağımız açılış töreniyle tüm dostlarımız ile buluşacağız “ ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.