19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kasım ayı meclisinde 113 madde ele alındı

Kocaeli 13.11.2015 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kasım ayı meclisinde 113 madde ele alındı

Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı toplantısında bütçe ve performans teklifleri görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin kasım ayı toplantısında gündeme sonradan eklenen 3 madde ile birlikte 113 madde ele alındı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 2016 yılına ait bütçe teklifleri ile Büyükşehir Belediyesi performans programı teklifleri görüşüldü. Öte yandan Cephanelik alanı adının “Mehmet Vecdi Gönül Yerleşkesi” olarak değiştirilmesine karar verildi.    113 GÜNDEM MADDESİ Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda 113 gündem maddesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı maddelere geçilmeden önce Sayıştay raporları meclise sunuldu.   BÜTÇE TEKLİFLERİ Meclis Toplantısı’nda İzmit’te bulunan Cephanelik alanının Milli Savunma Bakanı “Mehmet Vecdi Gönül Yerleşkesi” olarak düzenlenmesine karar verildi. Ayrıca Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ilçe belediyelerinin 2016 yılına ait mali yılı bütçe tekliflerinin görüşüldüğü meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait performans programı teklifi de görüşülen maddeler arasında oldu.
Büyükşehir Belediyesi’nin kasım ayı toplantısında bütçe ve performans teklifleri görüşüldü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin kasım ayı toplantısında gündeme sonradan eklenen 3 madde ile birlikte 113 madde ele alındı. Toplantıda Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinin 2016 yılına ait bütçe teklifleri ile Büyükşehir Belediyesi performans programı teklifleri görüşüldü. Öte yandan Cephanelik alanı adının “Mehmet Vecdi Gönül Yerleşkesi” olarak değiştirilmesine karar verildi. 
 
113 GÜNDEM MADDESİ
Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nda 113 gündem maddesi görüşüldü. Plan ve Bütçe Komisyonu ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifleri, süre uzatımı ve daire başkanlıklarından gelen tekliflerin yer aldığı maddelere geçilmeden önce Sayıştay raporları meclise sunuldu.
 
BÜTÇE TEKLİFLERİ
Meclis Toplantısı’nda İzmit’te bulunan Cephanelik alanının Milli Savunma Bakanı “Mehmet Vecdi Gönül Yerleşkesi” olarak düzenlenmesine karar verildi. Ayrıca Mali Hizmetler Daire Başkanlığı’nın ilçe belediyelerinin 2016 yılına ait mali yılı bütçe tekliflerinin görüşüldüğü meclis toplantısında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait performans programı teklifi de görüşülen maddeler arasında oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.