KASKF, 30. yılını kutladı

Spor 24.01.2016 - 15:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KASKF, 30. yılını kutladı

KASKF, 30. yılını kutladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 30. Yıl Gecesi unutulmaz görüntülere sahne oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in de katıldığı gecede, kent idarecileri, taban birlikleri başkanları, STK'lar, kulüp başkanları ve yöneticiler bir araya gelerek her geçen gün büyüyen kurumlarına sahip çıktı. KÖŞKER’E 30.YIL KOKARTI TAKDİM EDİLDİ Yaklaşık 2 aydır gece için fazla mesai yapan Başkan Murat Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve kurum personeli tüm konukları tek tek kapıda karşıladı ve konuklara günün anısına 30. Yıl Kokartı takdim etti. Katılımcılar yemek salonuna girmeden önce, lobideki kokteyl ikramlarından tattı ve KASKF'nın 30 yılına damga vuran olayların fotoğraflarını ilgi ile takip etti. Başkan Aydın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de amatör spora vermiş olduğu desteklerden dolayı 30.yıl kokartı takdim etti.
KASKF, 30. yılını kutladı

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun 30. Yıl Gecesi unutulmaz görüntülere sahne oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in de katıldığı gecede, kent idarecileri, taban birlikleri başkanları, STK'lar, kulüp başkanları ve yöneticiler bir araya gelerek her geçen gün büyüyen kurumlarına sahip çıktı.

KÖŞKER’E 30.YIL KOKARTI TAKDİM EDİLDİ

Yaklaşık 2 aydır gece için fazla mesai yapan Başkan Murat Aydın, yönetim kurulu üyeleri ve kurum personeli tüm konukları tek tek kapıda karşıladı ve konuklara günün anısına 30. Yıl Kokartı takdim etti. Katılımcılar yemek salonuna girmeden önce, lobideki kokteyl ikramlarından tattı ve KASKF'nın 30 yılına damga vuran olayların fotoğraflarını ilgi ile takip etti. Başkan Aydın, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e de amatör spora vermiş olduğu desteklerden dolayı 30.yıl kokartı takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.