19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KASKF’a üye olan kulüplere müjde

Spor 02.09.2015 - 15:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KASKF’a üye olan kulüplere müjde

KASKF’a üye olan kulüplere müjde

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Lisesi yanında yer alan Coşkun Kırtasiye ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre KASKF'ye üye olan tüm kulüplerin temsilcileri kırtasiye malzemeleri, kitap ve oyuncak ürünlerinden yüzde 20 ve 30 oranında indirimden faydalanacak. YÖNETİCİLER DE KATILDI Protokol törenine Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Küçükleroğlu ve Celal Güreşen de katıldı. Kırtasiye malzemeleri, kitap ve oyuncak ürünleri dahil olmak üzere toplam 85 bin çeşit ürünün tümünden indirimli yaralanabilecekler. Kırtasiye malzemelerinde, kitap ve oyuncak ürünlerinde % 20, kitap bayisi olunan yayınlarda % 30 indirim uygulanacak. SIRADA SAĞLIK SPONSORLUĞU VAR KAKSF Başkanı Murat Aydın kırtasiye masrafının çocuklu aileler için ciddi bir mali yük olduğunu, KASKF olarak yapılan anlaşma ile üye kulüplerin masraflarının bir nebze olsun azaltmak istediklerini belirterek işletme sahibi Murat Öztürk'e teşekkür etti. Aydın öte yandan kısa bir zaman içerisinde özel bir hastane ile sağlık sponsorluk anlaşması yapılacağı da sözlerine ekledi. Öztürk ise yaptığı açıklamada amatörlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.
KASKF’a üye olan kulüplere müjde

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, İzmit Lisesi yanında yer alan Coşkun Kırtasiye ile 1 yıllık sponsorluk anlaşması yaptı. Anlaşmaya göre KASKF'ye üye olan tüm kulüplerin temsilcileri kırtasiye malzemeleri, kitap ve oyuncak ürünlerinden yüzde 20 ve 30 oranında indirimden faydalanacak.

YÖNETİCİLER DE KATILDI

Protokol törenine Futbol İl Temsilcisi Mithat Ağa, KASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Küçükleroğlu ve Celal Güreşen de katıldı. Kırtasiye malzemeleri, kitap ve oyuncak ürünleri dahil olmak üzere toplam 85 bin çeşit ürünün tümünden indirimli yaralanabilecekler. Kırtasiye malzemelerinde, kitap ve oyuncak ürünlerinde % 20, kitap bayisi olunan yayınlarda % 30 indirim uygulanacak.

SIRADA SAĞLIK SPONSORLUĞU VAR

KAKSF Başkanı Murat Aydın kırtasiye masrafının çocuklu aileler için ciddi bir mali yük olduğunu, KASKF olarak yapılan anlaşma ile üye kulüplerin masraflarının bir nebze olsun azaltmak istediklerini belirterek işletme sahibi Murat Öztürk'e teşekkür etti. Aydın öte yandan kısa bir zaman içerisinde özel bir hastane ile sağlık sponsorluk anlaşması yapılacağı da sözlerine ekledi. Öztürk ise yaptığı açıklamada amatörlere hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.