KASKF'in ziyaretçisi dağcı Rıdvan Şükür'dü

Spor 25.12.2019 - 17:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KASKF'in ziyaretçisi dağcı Rıdvan Şükür'dü

İki eski dost KASKF Başkanı Murat Aydın ve Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür bir araya gelirken ortaya güzel bir sohbet çıkmış oldu. İkili spor ve amatör branşlar üzerine fikri alışverişinde bulunarak fikir alışverişinde bulundular. ŞÜKÜR ZİYARET ETTİ           Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Murat Aydın, Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür'ü makamında misafir etti. Dostlukları uzun yıllara dayanan ikilinin spor konulu görüşmesinde KASKF başkanı, Kocaeli deki amatör sporun geniş tabana yayılması konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı. Şükür, yıllardır sporun gelişmesi için mücadele eden federasyon başkanı Murat Aydın’ın çalışmalarını ve gayretlerini yakından takip ettiğini ve başarıları nedeniyle tebrik ettiğini ifade etti. AYDIN’I BİLGİLENDİRDİ Kendisi de uzun yıllardır sporun içinde olan Şükür, görüşmede katıldığı spor etkinlikleri, koşular ve ultra maratonlar hakkında KASKF başkanını bilgilendirdi.  Amatör sporun gelişmesi ve sıkıntılardan kurtulması için mücadele eden herkesi tebrik ettiğini söyleyen Şükür, ziyarette kendisini ağırlayan ve gençler için çok şey yapan Aydın’a teşekkür etti. 

İki eski dost KASKF Başkanı Murat Aydın ve Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür bir araya gelirken ortaya güzel bir sohbet çıkmış oldu. İkili spor ve amatör branşlar üzerine fikri alışverişinde bulunarak fikir alışverişinde bulundular.

ŞÜKÜR ZİYARET ETTİ          

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu başkanı Murat Aydın, Dağcı ve doğa sporcusu Rıdvan Şükür'ü makamında misafir etti. Dostlukları uzun yıllara dayanan ikilinin spor konulu görüşmesinde KASKF başkanı, Kocaeli deki amatör sporun geniş tabana yayılması konusunda yaptıkları çalışmaları anlattı. Şükür, yıllardır sporun gelişmesi için mücadele eden federasyon başkanı Murat Aydın’ın çalışmalarını ve gayretlerini yakından takip ettiğini ve başarıları nedeniyle tebrik ettiğini ifade etti.

AYDIN’I BİLGİLENDİRDİ

Kendisi de uzun yıllardır sporun içinde olan Şükür, görüşmede katıldığı spor etkinlikleri, koşular ve ultra maratonlar hakkında KASKF başkanını bilgilendirdi.  Amatör sporun gelişmesi ve sıkıntılardan kurtulması için mücadele eden herkesi tebrik ettiğini söyleyen Şükür, ziyarette kendisini ağırlayan ve gençler için çok şey yapan Aydın’a teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.