KATIRCIOĞLU’NDAN KÖYLERE ÇIKARMA!

Kocaeli 16.08.2017 - 10:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KATIRCIOĞLU’NDAN KÖYLERE ÇIKARMA!

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra ziyaretinde bayan çiftçiler ile fındık, karpuz ve biber topladı.

KATIRCIOĞLU KANDIRA’DA BİBER VE KARPUZ TOPLADI Katırcıoğlu; Kandıra’nın Bağırganlı ve Döngelli mahallelerinde çiftçiler ile bir araya geldi. Bağırganlı’da fındık toplayan kadınlarla bir araya gelen Katırcıoğlu, onlarla beraber fındık topladı. Zor ve meşakkatli bir iş olduğunu bildiğini söyleyen Katırcıoğlu, daha sonra Bağırganlı Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret ederek, balıkçıların 1 Eylül sezon açılışı öncesi hazırlıklarını yerinde gördü. KATIRCIOĞLU, TADIYLA ÜNLÜ KANDIRA KARPUZUNU TOPLADI Kandıra Döngelli mahallesinde karpuz hasadı yapan çiftçilere yardıma giden Katırcıoğlu, “Tadının gün geçtikçe her yere yayıldığı meşhur Kandıra Karpuzunu tarladan toplamak beni mutlu etti” dedi. Dalından koparılan karpuzları Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte traktöre yükleyen Katırcıoğlu, çiftiçilere bol ve bereketli kazançlar diledi. DALINDAN TAZE ORGANİK BİBER Katırcıoğlu, daha sonra Biber toplayan çiftçilere yardım için durdu. “Kandıra’lı hemşerilerimiz tarafından büyük emekle yetiştirilen organik biberler pazar tezgâhlarında yerini almaya hazır” diyen Katırcıoğlu, çiftçilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. HEM TURİZM HEM TARIM Katırcıoğlu sözlerine şöyle devam etti; “ Kandıra tarım da çok özel bir yer, çiftçilerimizin bu üretkenliğini görünce mutlu oldum, topraklarımız çok verimli ve onları kullanmamamız için hiçbir sebep yok. Kandıra karpuzumuz lezzeti ile bir numara, onun yanı sıra bir çok ürün bu topraklarda yetiştiriliyor. Tarım’ın yanı mavi bayraklı plajlarımız ile Kandıra turizminde göz bebeği bir yer artık. Yeter ki koruyalım ve sahip çıkalım” dedi.
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra ziyaretinde bayan çiftçiler ile fındık, karpuz ve biber topladı.

KATIRCIOĞLU KANDIRA’DA BİBER VE KARPUZ TOPLADI

Katırcıoğlu; Kandıra’nın Bağırganlı ve Döngelli mahallelerinde çiftçiler ile bir araya geldi. Bağırganlı’da fındık toplayan kadınlarla bir araya gelen Katırcıoğlu, onlarla beraber fındık topladı. Zor ve meşakkatli bir iş olduğunu bildiğini söyleyen Katırcıoğlu, daha sonra Bağırganlı Su Ürünleri Kooperatifini ziyaret ederek, balıkçıların 1 Eylül sezon açılışı öncesi hazırlıklarını yerinde gördü.

KATIRCIOĞLU, TADIYLA ÜNLÜ KANDIRA KARPUZUNU TOPLADI

Kandıra Döngelli mahallesinde karpuz hasadı yapan çiftçilere yardıma giden Katırcıoğlu, “Tadının gün geçtikçe her yere yayıldığı meşhur Kandıra Karpuzunu tarladan toplamak beni mutlu etti” dedi. Dalından koparılan karpuzları Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken ile birlikte traktöre yükleyen Katırcıoğlu, çiftiçilere bol ve bereketli kazançlar diledi.

DALINDAN TAZE ORGANİK BİBER

Katırcıoğlu, daha sonra Biber toplayan çiftçilere yardım için durdu. “Kandıra’lı hemşerilerimiz tarafından büyük emekle yetiştirilen organik biberler pazar tezgâhlarında yerini almaya hazır” diyen Katırcıoğlu, çiftçilerimize bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

HEM TURİZM HEM TARIM

Katırcıoğlu sözlerine şöyle devam etti; “ Kandıra tarım da çok özel bir yer, çiftçilerimizin bu üretkenliğini görünce mutlu oldum, topraklarımız çok verimli ve onları kullanmamamız için hiçbir sebep yok. Kandıra karpuzumuz lezzeti ile bir numara, onun yanı sıra bir çok ürün bu topraklarda yetiştiriliyor. Tarım’ın yanı mavi bayraklı plajlarımız ile Kandıra turizminde göz bebeği bir yer artık. Yeter ki koruyalım ve sahip çıkalım” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.