Katar heyeti, TÜBİTAK UME’de

Gebze 09.05.2019 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Katar heyeti, TÜBİTAK UME’de

Katar Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Katar Kalibrasyon Merkezi yetkilileri kalibrasyon ve eğitim taleplerinin detaylı olarak analiz edilmesi ve laboratuvar altyapısının incelenmesi amacıyla TÜBİTAK UME’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜBİTAK UME Müdürü Dr. Mustafa Çetintaş ile teknik müdür yardımcılarının da katıldığı ziyaret kapsamında yapılan toplantıda Katar Kalibrasyon Merkezi Komutanı Tuğgeneral Nasser Bakhıt Al-Jattal ile Katar Kalibrasyon Merkezi Koordine Subayı Üsteğmen Yousef Nasser Alabdullah Jabbar ile Katar Kalibrasyon Merkezi’nde mevcut cihazların kalibrasyonu için sunulacak teklif ile merkez çalışanlarının Gerilim, Yüksek Gerilim, Empedans, RF ve Mikrodalga, Elektromanyetik, Manyetik, Güç ve Enerji laboratuvarlarında almaları planlanan eğitimler için hazırlanan teklifin detayları görüşüldü. İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRİLECEK Ziyaret sırasında TÜBİTAK UME laboratuvar altyapısını yerinde görerek gözlem yapma fırsatı bulan Katar heyeti ile Yüksek ve Düşük Basınç Akışkanlar, Elektromanyetik, Optik ve Kütle Yoğunluk laboratuvarlarının anahtar teslim kurulmasına yönelik kapsamlı bir teklif hazırlanmasına,  Katar Kalibrasyon Merkezi personelinin UME’de uzun süreli eğitimleri ve Gebze Teknik Üniversitesi’yle yürütülen Metroloji Yüksek Lisans Programına katılımları ve iki ülke arasındaki mevcut işbirliğinin geliştirilmesine yönelik temaslarda bulunuldu.
Katar Silahlı Kuvvetleri’ne bağlı Katar Kalibrasyon Merkezi yetkilileri kalibrasyon ve eğitim taleplerinin detaylı olarak analiz edilmesi ve laboratuvar altyapısının incelenmesi amacıyla TÜBİTAK UME’ye bir ziyaret gerçekleştirdi.

TÜBİTAK UME Müdürü Dr. Mustafa Çetintaş ile teknik müdür yardımcılarının da katıldığı ziyaret kapsamında yapılan toplantıda Katar Kalibrasyon Merkezi Komutanı Tuğgeneral Nasser Bakhıt Al-Jattal ile Katar Kalibrasyon Merkezi Koordine Subayı Üsteğmen Yousef Nasser Alabdullah Jabbar ile Katar Kalibrasyon Merkezi’nde mevcut cihazların kalibrasyonu için sunulacak teklif ile merkez çalışanlarının Gerilim, Yüksek Gerilim, Empedans, RF ve Mikrodalga, Elektromanyetik, Manyetik, Güç ve Enerji laboratuvarlarında almaları planlanan eğitimler için hazırlanan teklifin detayları görüşüldü.

İŞBİRLİĞİ GELİŞTİRİLECEK

Ziyaret sırasında TÜBİTAK UME laboratuvar altyapısını yerinde görerek gözlem yapma fırsatı bulan Katar heyeti ile Yüksek ve Düşük Basınç Akışkanlar, Elektromanyetik, Optik ve Kütle Yoğunluk laboratuvarlarının anahtar teslim kurulmasına yönelik kapsamlı bir teklif hazırlanmasına,  Katar Kalibrasyon Merkezi personelinin UME’de uzun süreli eğitimleri ve Gebze Teknik Üniversitesi’yle yürütülen Metroloji Yüksek Lisans Programına katılımları ve iki ülke arasındaki mevcut işbirliğinin geliştirilmesine yönelik temaslarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.