19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu oldu

Kocaeli 29.10.2016 - 12:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu oldu

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleriyle yaptığı görüşmeye katıldı.

Birliktelikte, Türkiye’de ve dünyadaki yaşanan son gelişmeler ele alındı.  GELİŞMELERİ KADIN GÖZÜYLE DEĞERLENDİRDİK Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili ile beraberindeki milletvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası çıkışta bir açıklama yapan Katırcıoğlu, “Cumhurbaşkanımızla ülkemizin içerisinde yaşanan gelişmeler ile komşu coğrafyalarda yaşanan ve bizi direkt ilgilendiren olayları kadın gözüyle değerlendirdik. Tespitlerimizi ve bunun yanında önerilerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik” dedi. 2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ 15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde yaşanılanları milletimizin devletine sadakati sayesinde derdest edildiğini de vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, “Cumhuriyetimizin 93’üncü yılında ülkemizin büyüyen ve gelişen rotasına engel olmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecektir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 15 Temmuz ve sonrasında ki kararlılık, İstiklal Harbi’ndeki kararlılıkla mücadele edilmektedir. FETÖ mensubu hainleri ve bu urun ülkemiz içerisinden atılmasını milletimizle birlikte sağlayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne denk gelen 2023 hedeflerimize yine milletimizle ulaşacağız” ifadelerini kullandı.   
AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Milletvekilleriyle yaptığı görüşmeye katıldı.


Birliktelikte, Türkiye’de ve dünyadaki yaşanan son gelişmeler ele alındı. 
GELİŞMELERİ KADIN GÖZÜYLE DEĞERLENDİRDİK
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KEFEK ve AK Parti Kocaeli Milletvekili ile beraberindeki milletvekilleriyle istişare toplantısı gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren görüşme sonrası çıkışta bir açıklama yapan Katırcıoğlu, “Cumhurbaşkanımızla ülkemizin içerisinde yaşanan gelişmeler ile komşu coğrafyalarda yaşanan ve bizi direkt ilgilendiren olayları kadın gözüyle değerlendirdik. Tespitlerimizi ve bunun yanında önerilerimizi de Sayın Cumhurbaşkanımıza ilettik” dedi.
2023 HEDEFLERİNE ULAŞACAĞIZ
15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizde yaşanılanları milletimizin devletine sadakati sayesinde derdest edildiğini de vurgulayan AK Parti Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, “Cumhuriyetimizin 93’üncü yılında ülkemizin büyüyen ve gelişen rotasına engel olmak isteyenlere karşı mücadelemiz devam edecektir. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyorum. 15 Temmuz ve sonrasında ki kararlılık, İstiklal Harbi’ndeki kararlılıkla mücadele edilmektedir. FETÖ mensubu hainleri ve bu urun ülkemiz içerisinden atılmasını milletimizle birlikte sağlayacağız. Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne denk gelen 2023 hedeflerimize yine milletimizle ulaşacağız” ifadelerini kullandı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.