Katırcıoğlu, “Fındık Üreticilerimizin Yanındayız!”

Siyaset 29.07.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Katırcıoğlu, “Fındık Üreticilerimizin Yanındayız!”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı 2020 yılı fındık alım fiyatları üzerine Meclis'te basın açıklaması düzenledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2020 yılı fındık alım fiyatlarını açıkladığını dile getiren Radiye Sezer Katırcıoğlu, açıklamasında şöyle dedi; “Fiyatlar 50 randıman Giresun kalite kabuklu fındık için 22,5 lira, 50 randıman levant kalite kabuklu fındık için 22 lira olarak belirlendi. Bu fiyatlara mazot, gübre, tarım sigortası, organik tarım ve alan bazlı destekler de ilave edildiğinde kilogram fiyatları 25 TL ile 25,5 TL'ye ulaşmaktadır.” DESTEĞİMİZ SÜRECEK Açıklanan fındık fiyatlarının öncelikle ülkemize, Kocaeli'mize, fındık üreticilerimize, sanayicilerimize ve ihracatçılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temennisinde bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Kocaeli AK Parti milletvekilleri olarak fındık üreticilerimize her zaman destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımıza, Hazine ve Maliye Bakanımıza, Fındık Çalışma Grubu Başkanım ve milletvekili arkadaşlarıma, sahada alım sürecini yürüten ve yürütecek olan TMO çalışanlarına teşekkür ediyor; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da fındık üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diyoruz.” İfadelerini kullandı.  

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün açıkladığı 2020 yılı fındık alım fiyatları üzerine Meclis'te basın açıklaması düzenledi. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın, 2020 yılı fındık alım fiyatlarını açıkladığını dile getiren Radiye Sezer Katırcıoğlu, açıklamasında şöyle dedi; “Fiyatlar 50 randıman Giresun kalite kabuklu fındık için 22,5 lira, 50 randıman levant kalite kabuklu fındık için 22 lira olarak belirlendi. Bu fiyatlara mazot, gübre, tarım sigortası, organik tarım ve alan bazlı destekler de ilave edildiğinde kilogram fiyatları 25 TL ile 25,5 TL'ye ulaşmaktadır.”

DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Açıklanan fındık fiyatlarının öncelikle ülkemize, Kocaeli'mize, fındık üreticilerimize, sanayicilerimize ve ihracatçılarımıza hayırlı ve bereketli olmasını temennisinde bulunan Radiye Sezer Katırcıoğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti; “Kocaeli AK Parti milletvekilleri olarak fındık üreticilerimize her zaman destek olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Tarım ve Orman Bakanımıza, Hazine ve Maliye Bakanımıza, Fındık Çalışma Grubu Başkanım ve milletvekili arkadaşlarıma, sahada alım sürecini yürüten ve yürütecek olan TMO çalışanlarına teşekkür ediyor; bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da fındık üreticilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz diyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.