19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu, “Gençlerimize Güvenelim”

Kocaeli 01.04.2017 - 14:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Katırcıoğlu, “Gençlerimize Güvenelim”

Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, İzmit programları kapsamında İzmit Genç İş Adamları Derneği yönetimi ile bir araya geldi

    Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı (KEFEK) ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Genç İş Adamları Derneği başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetimi ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştu. 16 Nisan’da ki halk oylaması çalışmalarında karşılaşılan soruları cevaplandıran Katırcıoğlu, neden “EVET” verilmesinin gerektiğini tek tek anlattı.   BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya ve Yönetimi ile bir araya gelen ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Katırcıoğlu, şunlara değindi: “Bu sistemle, koalisyon devri bitecek, uzlaşma kültürü oluşacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi millet, memleket, gelecek ve Büyük Türkiye içindir. İnanıyorum ki Güçlü Büyük Türkiye isteyenler kazanacaktır” diye konuştu. Anayasa değişikliğiyle seçilme yaşının 18’e indirilecek olmasını eleştiren muhalefete cevaben de Katırcıoğlu, “18 yaşında evlenme imkânı ve yasal sorumluluk verilen bir kişiye seçilme hakkının da verilmesi gerekir. Eğer sen 18 yaşındaki gence bu kapıları açmazsan, cesaretlendirmezsen bu evladına güvenmemenin adıdır. Ben gencime güveniyorum, inanıyorum” ifadelerini sarf etti.   GENÇLERİMİZE GÜVENMEMİZ VE İNANMAMIZ LAZIM Katırcıoğlu konuşmasından, “Burada görüyorum ki İzmit İş Adamları Derneği Yönetiminin en genç üyesi 1993 doğumlu. Bunun yanında bilişim üzerine ticaret ile uğraşıyor. Bu yavrumuza babası ailesi güvenmiş ve işi ona teslim etmiş, demek ki gençlerimize güvenmemiz ve inanmamız lazım” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılık görüş alışverişinin ardından sona erdi.
Kocaeli Milletvekili Katırcıoğlu, İzmit programları kapsamında İzmit Genç İş Adamları Derneği yönetimi ile bir araya geldi

 

 

Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanı (KEFEK) ve Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İzmit Genç İş Adamları Derneği başkanı Yusuf Erenkaya ve yönetimi ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini konuştu. 16 Nisan’da ki halk oylaması çalışmalarında karşılaşılan soruları cevaplandıran Katırcıoğlu, neden “EVET” verilmesinin gerektiğini tek tek anlattı.

 

BİZ BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ

İzmit Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yusuf Erenkaya ve Yönetimi ile bir araya gelen ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatan Katırcıoğlu, şunlara değindi: “Bu sistemle, koalisyon devri bitecek, uzlaşma kültürü oluşacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi millet, memleket, gelecek ve Büyük Türkiye içindir. İnanıyorum ki Güçlü Büyük Türkiye isteyenler kazanacaktır” diye konuştu. Anayasa değişikliğiyle seçilme yaşının 18’e indirilecek olmasını eleştiren muhalefete cevaben de Katırcıoğlu, “18 yaşında evlenme imkânı ve yasal sorumluluk verilen bir kişiye seçilme hakkının da verilmesi gerekir. Eğer sen 18 yaşındaki gence bu kapıları açmazsan, cesaretlendirmezsen bu evladına güvenmemenin adıdır. Ben gencime güveniyorum, inanıyorum” ifadelerini sarf etti.

 

GENÇLERİMİZE GÜVENMEMİZ VE İNANMAMIZ LAZIM

Katırcıoğlu konuşmasından, “Burada görüyorum ki İzmit İş Adamları Derneği Yönetiminin en genç üyesi 1993 doğumlu. Bunun yanında bilişim üzerine ticaret ile uğraşıyor. Bu yavrumuza babası ailesi güvenmiş ve işi ona teslim etmiş, demek ki gençlerimize güvenmemiz ve inanmamız lazım” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılık görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.