19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu her yerde!

Kocaeli 02.11.2016 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcıoğlu her yerde!

TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı, AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Kars’ta gerçekleştirdiği resmi temaslarda karşılaştığı polis ile asker emniyet güçlerine anne şefkatiyle ilgi gösterdi.

    Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Kars illeri kapsayan bölge toplantıları nedeniyle bu bölgede çalışmalar yapan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, en uzak köylere de giderek vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi. ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN KEFEK’in Komisyon üyeleriyle Kars’ın Boğatepe köyünde ki vatandaşlara da konuk olan ve burada halka bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, emniyet güçlerine gösterdikleri fedakârlık için ayrıca teşekkür etti. Kahraman emniyet güçlerinin ülkenin dört bir tarafında vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için terör örgütleri başta olmak üzere suç örgütleriyle büyük bir mücadele örneğini gösterdiklerini vurgulayan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, “Sevdiklerinden ve ailelerinden uzak olan bu kahraman yiğitlerimiz burada yalnız değillerdir. Bizler ve ülkemizin her noktasında semaya açılmış eller onlara her gün dua etmektedir. Askerimizden, polisimizden ve korucularımızdan Allah razı olsun” açıklamasını yaptı.
TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı, AK Parti MKYK üyesi ve Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, Kars’ta gerçekleştirdiği resmi temaslarda karşılaştığı polis ile asker emniyet güçlerine anne şefkatiyle ilgi gösterdi.

 

  Ardahan, Ağrı, Iğdır ve Kars illeri kapsayan bölge toplantıları nedeniyle bu bölgede çalışmalar yapan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, en uzak köylere de giderek vatandaşlarla buluşmayı da ihmal etmedi.

ALLAH HEPSİNDEN RAZI OLSUN

KEFEK’in Komisyon üyeleriyle Kars’ın Boğatepe köyünde ki vatandaşlara da konuk olan ve burada halka bir araya gelen AK Parti Kocaeli Milletvekili ve KEFEK Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, emniyet güçlerine gösterdikleri fedakârlık için ayrıca teşekkür etti. Kahraman emniyet güçlerinin ülkenin dört bir tarafında vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için terör örgütleri başta olmak üzere suç örgütleriyle büyük bir mücadele örneğini gösterdiklerini vurgulayan KEFEK Başkanı Katırcıoğlu, “Sevdiklerinden ve ailelerinden uzak olan bu kahraman yiğitlerimiz burada yalnız değillerdir. Bizler ve ülkemizin her noktasında semaya açılmış eller onlara her gün dua etmektedir. Askerimizden, polisimizden ve korucularımızdan Allah razı olsun” açıklamasını yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.