19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Katırcıoğlu, “Muhalefet FETÖ ekseninde”

Siyaset 12.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Katırcıoğlu, “Muhalefet FETÖ ekseninde”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya oldukça sert cevap verdi. Milletvekili Katırcıoğlu sözlerinde sert eleştirilerde bulunurken açıklama şu şekilde; “Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı açıklamaları ile başlı başına bir vurdumduymazlık ve ülkeye ihaneti savunmanın apaçık göstergesidir. Bu tarz açıklamalar ülkemiz için yapıcı ve ılımlı bir dil ne yazık ki değildir. KİMLERİ MEMNUN ETME ÇABASI? Harun Yıldızlı, Partinizin İl Başkanlığına mı seçildiniz yoksa Fetö Avukatlığına mı belli değil? Daha koltuğunuza oturur oturmaz şehrinizi düşüneceğinize bu tarz açıklamalar ile kime hoş görünmeye çalışıyorsunuz? Kimleri memnun etme çabasındasınız. Daha dün bir bugün iki, kime had bildirmeye çalışıyorsun, Haddinizi bilin ve işinize bakınız. Çamur ve Çukur siyaseti CHP’yi yani kendinizi anlatan bir siyaset dili ve anlayışıdır. Bunu unutmuş olmalısınız, göreve geldiğinizi göstermek için mi yoksa size verilen emri yerine getirmek için mi konuştunuz. 17-25 Aralık olayları “Fethullahçı Terör Örgütü’nün seçilmiş iktidara darbe girişimidir” nokta. Bunun hala aksini düşünen ve söyleyen varsa, anlaşılmalıdır ki bu kişiler ya Fetö’den arananlardır ya da Fetö’nün komuta merkezine girmiş muhalefet temsilcileridir. HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEKSİNİZ Aradan zaman geçtiği ve bunun apaçık bir darbe girişimi olduğu anlaşılmasına rağmen, geçtiğimiz hafta Gazi Meclisimizde bu zamana kadar yaşanmamış, ortamı geren ve hakaretlerle dolu söylemleri ile Cumhurbaşkanımızı hedef alan Sakarya’lı hemşehrilerimizin bile kendilerinden görmediği Engin Özkoç’un o hezeyan dolu sözlerini ve Kılıçdaroğlu’nun nefret ve yalan söylemlerini unutacağımızı sanmasın. O sözlerin hesabını hukuk önünde vereceksiniz. 18 yıldır Türkiye’nin kalkınması için gecesini gündüzüne katan Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK kadrolar, seviyesiz ve çamur siyasetini kendilerine ilke edinmiş ve Fetö eksenine girmiş muhalefetin söylemleri ile asla yürüdüğü yoldan geri dönmez. Bu saldırgan tavırlar AK Parti’nin çalışmalarına ve hizmetlerine asla zarar vermeyecektir. KARŞIMIZDA SEVİYESİZ BİR MUHALEFET VAR Kocaeli İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş’in de dediği gibi karşımızda maalesef seviyesiz, kışkırtıcı, vurdumduymaz, yapıcılıktan tamamen uzak yıkıcı bir muhalefet görüntüsü var. Özkoç’un açıklamaları için özür dileyecekleri yerde, o kin ve saldırganlıkla örtülü konuşmasının üzerini kapatarak, kendilerine farklı bir mecra açma görüntüsü sergilemekteler, kusura bakmayın ama size oradan da ekmek çıkmaz. Yarım asırdan fazla iktidar yüzü göremeyen CHP’nin bu şekilde iktidar yüzü göremeyeceğinin açık göstergesidir. Bu saldırgan tutumunuz her seçim döneminde olduğu gibi sandıkta karşınıza yine çıkacak. Boyunuzun ölçüsünü alacaksınız. AK Parti iktidarı güçlenerek ve sağlam adımlarla ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı'ya oldukça sert cevap verdi. Milletvekili Katırcıoğlu sözlerinde sert eleştirilerde bulunurken açıklama şu şekilde; “Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı açıklamaları ile başlı başına bir vurdumduymazlık ve ülkeye ihaneti savunmanın apaçık göstergesidir. Bu tarz açıklamalar ülkemiz için yapıcı ve ılımlı bir dil ne yazık ki değildir.

KİMLERİ MEMNUN ETME ÇABASI?

Harun Yıldızlı, Partinizin İl Başkanlığına mı seçildiniz yoksa Fetö Avukatlığına mı belli değil? Daha koltuğunuza oturur oturmaz şehrinizi düşüneceğinize bu tarz açıklamalar ile kime hoş görünmeye çalışıyorsunuz? Kimleri memnun etme çabasındasınız. Daha dün bir bugün iki, kime had bildirmeye çalışıyorsun, Haddinizi bilin ve işinize bakınız. Çamur ve Çukur siyaseti CHP’yi yani kendinizi anlatan bir siyaset dili ve anlayışıdır. Bunu unutmuş olmalısınız, göreve geldiğinizi göstermek için mi yoksa size verilen emri yerine getirmek için mi konuştunuz. 17-25 Aralık olayları “Fethullahçı Terör Örgütü’nün seçilmiş iktidara darbe girişimidir” nokta. Bunun hala aksini düşünen ve söyleyen varsa, anlaşılmalıdır ki bu kişiler ya Fetö’den arananlardır ya da Fetö’nün komuta merkezine girmiş muhalefet temsilcileridir.

HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERECEKSİNİZ

Aradan zaman geçtiği ve bunun apaçık bir darbe girişimi olduğu anlaşılmasına rağmen, geçtiğimiz hafta Gazi Meclisimizde bu zamana kadar yaşanmamış, ortamı geren ve hakaretlerle dolu söylemleri ile Cumhurbaşkanımızı hedef alan Sakarya’lı hemşehrilerimizin bile kendilerinden görmediği Engin Özkoç’un o hezeyan dolu sözlerini ve Kılıçdaroğlu’nun nefret ve yalan söylemlerini unutacağımızı sanmasın. O sözlerin hesabını hukuk önünde vereceksiniz. 18 yıldır Türkiye’nin kalkınması için gecesini gündüzüne katan Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK kadrolar, seviyesiz ve çamur siyasetini kendilerine ilke edinmiş ve Fetö eksenine girmiş muhalefetin söylemleri ile asla yürüdüğü yoldan geri dönmez. Bu saldırgan tavırlar AK Parti’nin çalışmalarına ve hizmetlerine asla zarar vermeyecektir.

KARŞIMIZDA SEVİYESİZ BİR MUHALEFET VAR

Kocaeli İl Başkanımız Sn. Mehmet Ellibeş’in de dediği gibi karşımızda maalesef seviyesiz, kışkırtıcı, vurdumduymaz, yapıcılıktan tamamen uzak yıkıcı bir muhalefet görüntüsü var. Özkoç’un açıklamaları için özür dileyecekleri yerde, o kin ve saldırganlıkla örtülü konuşmasının üzerini kapatarak, kendilerine farklı bir mecra açma görüntüsü sergilemekteler, kusura bakmayın ama size oradan da ekmek çıkmaz. Yarım asırdan fazla iktidar yüzü göremeyen CHP’nin bu şekilde iktidar yüzü göremeyeceğinin açık göstergesidir. Bu saldırgan tutumunuz her seçim döneminde olduğu gibi sandıkta karşınıza yine çıkacak. Boyunuzun ölçüsünü alacaksınız. AK Parti iktidarı güçlenerek ve sağlam adımlarla ülkemize ve milletimize hizmet etmeye devam edecektir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.