Katırcıoğlu’ndan CHP’ye sert sözler!

Siyaset 03.12.2019 - 09:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Katırcıoğlu’ndan CHP’ye sert sözler!

Külliye’ye giden bir CHP’li iddiasını değerlendiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. Katırcıoğlu, “CHP, ülkemize yakışmayan tavırlar içerişinde. İçlerinde güzel insanlar var. Ne yazık ki azınlıktalar” dedi. Külliye’ye giden bir CHP’li iddiasını değerlendiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. CHP, ülkemizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine yakışmayan tavırlar içerişinde. Üzülüyorum bu ülkenin evladı olarak. İçlerinde güzel insanlar var. Ne yazık ki azınlıktalar. Onlarda rahatsızlar. Bu işin kazananı AK Parti olmuştur. Kazdıkları kuyuya düştüler. CHP’nin içerisin şuan üç ayrı grup var. Kılıçdaroğlu’nun ekibi, Muharrem İnce’nin ekibi ve Ekrem İmamoğlu’nun ekibi var. 1 YILDA EYT’LİLERE ÖDENECEK PARA 7 MİLYAR DOLAR AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de net konuşarak; “Biz popülist siyaset asla yapmadık. Seçime giren bir parti niçin seçimini riske atsın. Bunu yapıp oyları ardı ardına alıp arkası üstüne yatmasın. Niye kendini zora soksun. Demek ki olmuyor. Ülke gerçeklerinden uzaklaşamayız. Neden çocuklarımızın geleceğini riske atalım. EYT olmuyor. Biz popülist siyasetçi değiliz. Sadece kendimizi, iktidarımızı düşünemeyiz, benden sonrasını da düşünmek zorundayız” dedi. “BİZ GELECEKTEN DE SORUMLUYUZ” “Biz gelecekten de sorumluyuz. Yapılan hesaplar EYT’nin sürdürülebilir olmadığını gösteriyor. 1 yılda EYT’lilere ödenecek para 7 milyar dolar. 1 yılda bu bir yıl değil eşine çocuğuna devam ediyor. Mümkün değil kaldırmıyor bütçe. Ben çocuklarımın, torunlarımın geleceğine riske atamam. Ben kendi, Ak Parti ikbali için bunu yapamam. İstanbul’u Ankara’yı da alırdım. Oyumu tavan yapardım. Biz bunu düşünmüyoruz”

Külliye’ye giden bir CHP’li iddiasını değerlendiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. Katırcıoğlu, “CHP, ülkemize yakışmayan tavırlar içerişinde. İçlerinde güzel insanlar var. Ne yazık ki azınlıktalar” dedi.

Külliye’ye giden bir CHP’li iddiasını değerlendiren Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, CHP’ye sert sözlerle yüklendi. CHP, ülkemizin kurucusu olan Mustafa Kemal Atatürk’ün partisine yakışmayan tavırlar içerişinde. Üzülüyorum bu ülkenin evladı olarak. İçlerinde güzel insanlar var. Ne yazık ki azınlıktalar. Onlarda rahatsızlar. Bu işin kazananı AK Parti olmuştur. Kazdıkları kuyuya düştüler. CHP’nin içerisin şuan üç ayrı grup var. Kılıçdaroğlu’nun ekibi, Muharrem İnce’nin ekibi ve Ekrem İmamoğlu’nun ekibi var.

1 YILDA EYT’LİLERE ÖDENECEK PARA 7 MİLYAR DOLAR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, emeklilikte yaşa takılanlarla ilgili de net konuşarak; “Biz popülist siyaset asla yapmadık. Seçime giren bir parti niçin seçimini riske atsın. Bunu yapıp oyları ardı ardına alıp arkası üstüne yatmasın. Niye kendini zora soksun. Demek ki olmuyor. Ülke gerçeklerinden uzaklaşamayız. Neden çocuklarımızın geleceğini riske atalım. EYT olmuyor. Biz popülist siyasetçi değiliz. Sadece kendimizi, iktidarımızı düşünemeyiz, benden sonrasını da düşünmek zorundayız” dedi.

“BİZ GELECEKTEN DE SORUMLUYUZ

“Biz gelecekten de sorumluyuz. Yapılan hesaplar EYT’nin sürdürülebilir olmadığını gösteriyor. 1 yılda EYT’lilere ödenecek para 7 milyar dolar. 1 yılda bu bir yıl değil eşine çocuğuna devam ediyor. Mümkün değil kaldırmıyor bütçe. Ben çocuklarımın, torunlarımın geleceğine riske atamam. Ben kendi, Ak Parti ikbali için bunu yapamam. İstanbul’u Ankara’yı da alırdım. Oyumu tavan yapardım. Biz bunu düşünmüyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.