Katırcıoğlu’ndan farkındalık mesajı

Kocaeli 04.03.2017 - 08:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Katırcıoğlu’ndan farkındalık mesajı

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, THY’nin ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ Meme Kanseri Farkındalık Projesi’ne destek verdi, farkında mesajı verdi.

DESTEK VERDİLER AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve diğer AK Partili kadın milletvekilleri, Türk Hava Yolları (THY)’nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ Meme Kanseri Farkındalık Projesi’ne destek verdi. Meclise ziyarete gelen proje yetkilileri AK Partili kadın milletvekilleri ile bir araya gelerek farkındalık mesajı verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Radiye Sezer Katırcıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ise “Gökyüzünde Hayat İzi Meme Kanseri Farkındalık Projesine biz kadın vekiller olarak destek verdik. Erken Teşhis Hayat Kurtarır” dedi.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, THY’nin ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ Meme Kanseri Farkındalık Projesi’ne destek verdi, farkında mesajı verdi.

DESTEK VERDİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve diğer AK Partili kadın milletvekilleri, Türk Hava Yolları (THY)’nın geçtiğimiz yıllarda başlattığı ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ Meme Kanseri Farkındalık Projesi’ne destek verdi. Meclise ziyarete gelen proje yetkilileri AK Partili kadın milletvekilleri ile bir araya gelerek farkındalık mesajı verdi. AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK üyesi Radiye Sezer Katırcıoğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ise “Gökyüzünde Hayat İzi Meme Kanseri Farkındalık Projesine biz kadın vekiller olarak destek verdik. Erken Teşhis Hayat Kurtarır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.