Katırcıoğlu’ndan sert tepki!

Siyaset 20.11.2018 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Katırcıoğlu’ndan sert tepki!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, sosyal medyada dolaşan o fotoğrafa sert tepki gösterdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun camide çekilmiş bir fotoğrafı, 2 gündür sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 2015 yılında çekildiği bilinen bu fotoğraf, kısa sürede sanki yeni çekilmiş gibi sosyal medyada dolaşıma sunuldu. Bu fotoğraf üzerinden yapılan paylaşımlara ise Katırcıoğlu sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Katırcıoğlu, “En büyük siyasetimiz doğruluktur. Ve asla bundan taviz vermeyeceğiz.” dedi. KARA PROPAGANDANIN MALZEMESİ Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun açıklaması şöyle; “Şer odaklarının iftira çarkında debelenmesine ve acziyetsizliğinin tekrarına şahit oluyoruz. Yaşları ilerlemesine rağmen Kuran-ı Kerim öğrenen ablalarımızın, teyzelerimizin hatim törenine iştirak ettiğimiz, tebrik maksadıyla bir araya geldiğimiz samimi bir buluşmanın kara propagandanın malzemesi haline getirilmesiyle karşı karşıyayız. Siyasete dair en ufak bir diyaloğun yaşanmadığı söz konusu bir buluşma üzerinden yürütülen karalama kampanyası amacına ulaşamamış, ulaşamayacaktır. Karanlık odaklar tarafından dizayn edilen yalan haberler 2015 yılında servis edilmiş, hatim törenine dair en ufak bir detay verilmemiş, söz konusu caminin ismi dahi yanlış yazılmıştır. 2015 yılında tekzip edilmiş bir yalan haberin yeniden paylaşılması, servis edilmesi tipik bir FETÖ yöntemi olmakla beraber muhalefet cenahının bu yalana sarılması yine aynı muhalefetin siyasetin ilkelerinden yoksun olduğunu göstermektedir. En büyük siyasetimiz doğruluktur ve asla bundan taviz vermeyeceğiz.”
AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, sosyal medyada dolaşan o fotoğrafa sert tepki gösterdi.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun camide çekilmiş bir fotoğrafı, 2 gündür sosyal medyada paylaşılmaya başlandı. 2015 yılında çekildiği bilinen bu fotoğraf, kısa sürede sanki yeni çekilmiş gibi sosyal medyada dolaşıma sunuldu. Bu fotoğraf üzerinden yapılan paylaşımlara ise Katırcıoğlu sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Katırcıoğlu, “En büyük siyasetimiz doğruluktur. Ve asla bundan taviz vermeyeceğiz.” dedi.

KARA PROPAGANDANIN MALZEMESİ

Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun açıklaması şöyle; “Şer odaklarının iftira çarkında debelenmesine ve acziyetsizliğinin tekrarına şahit oluyoruz. Yaşları ilerlemesine rağmen Kuran-ı Kerim öğrenen ablalarımızın, teyzelerimizin hatim törenine iştirak ettiğimiz, tebrik maksadıyla bir araya geldiğimiz samimi bir buluşmanın kara propagandanın malzemesi haline getirilmesiyle karşı karşıyayız. Siyasete dair en ufak bir diyaloğun yaşanmadığı söz konusu bir buluşma üzerinden yürütülen karalama kampanyası amacına ulaşamamış, ulaşamayacaktır. Karanlık odaklar tarafından dizayn edilen yalan haberler 2015 yılında servis edilmiş, hatim törenine dair en ufak bir detay verilmemiş, söz konusu caminin ismi dahi yanlış yazılmıştır. 2015 yılında tekzip edilmiş bir yalan haberin yeniden paylaşılması, servis edilmesi tipik bir FETÖ yöntemi olmakla beraber muhalefet cenahının bu yalana sarılması yine aynı muhalefetin siyasetin ilkelerinden yoksun olduğunu göstermektedir. En büyük siyasetimiz doğruluktur ve asla bundan taviz vermeyeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.