Katırcıoğlu, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Kocaeli 24.12.2016 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcıoğlu, şehit ailelerini yalnız bırakmıyor

Milletvekili Katırcıoğlu, Kayseri’deki terör saldırısında Kocaeli’nin şehitleri Raşit ve Abdulsamet’in ailelerini yalnız bırakmadı.

  AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu,  Kayseri’de ki alçak terör saldırısında şehit olan kahramanlar Raşit Yücel ve Abdulsamed Özen’in ailelerini yalnız bırakmadı. Çarşı iznine çıkarken kullandıkları otobüsü hedef alan teröristler tarafından şehit edilen Yücel ve Özen ailelerini ziyaret eden Katırcıoğlu, bir kez daha taziyelerini sundu. ÇAĞAN ARTIK BİZİM EVLADIMIZDIR Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu’na, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’de eşlik etti.  Şehitler için dualarını esirgemeyen Katırcıoğlu, aynı zamanda iki ay önce Şanlıurfa’da Şehit olan Emre Demirer’in emaneti beş aylık oğlu Çağan bebeği de ziyaret etti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Katırcıoğlu “Çağan artık bizim evladımızdır. Emre’nin emanetine gözümüz gibi bakacağız” dedi.
Milletvekili Katırcıoğlu, Kayseri’deki terör saldırısında Kocaeli’nin şehitleri Raşit ve Abdulsamet’in ailelerini yalnız bırakmadı.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK ve Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu,  Kayseri’de ki alçak terör saldırısında şehit olan kahramanlar Raşit Yücel ve Abdulsamed Özen’in ailelerini yalnız bırakmadı. Çarşı iznine çıkarken kullandıkları otobüsü hedef alan teröristler tarafından şehit edilen Yücel ve Özen ailelerini ziyaret eden Katırcıoğlu, bir kez daha taziyelerini sundu.

ÇAĞAN ARTIK BİZİM EVLADIMIZDIR

Şehit ailelerini yalnız bırakmayan Kocaeli Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu’na, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem’de eşlik etti.  Şehitler için dualarını esirgemeyen Katırcıoğlu, aynı zamanda iki ay önce Şanlıurfa’da Şehit olan Emre Demirer’in emaneti beş aylık oğlu Çağan bebeği de ziyaret etti. Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Katırcıoğlu “Çağan artık bizim evladımızdır. Emre’nin emanetine gözümüz gibi bakacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.