Katırcıoğlu, Türkiye, 15 Temmuz öncesinden daha güçlü

Kocaeli 06.11.2016 - 11:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Katırcıoğlu, Türkiye, 15 Temmuz öncesinden daha güçlü

KEFEK, AK Parti Kocaeli ve MKYK üyesi Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu. AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, Gölcük İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ülke geneli ve Ankara’da ki yoğun programlarına rağmen AK Parti teşkilatlarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen, bunun yanı sıra vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Milletvekili Katırcıoğlu, AK Parti Gölcük ilçe binasında partililerle buluşmasında gündeme dair değerlendirmeler yaptı.  HALKIMIZ BİR VE BERABER HAREKET ETMİŞTİR AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimine de görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Katırcıoğlu, teşkilat üyeleriyle de tek tek ilgilendi. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Alp, “Milletvekilimiz Sezer hanımın Gölcük ilçemizle yakından ilgilenmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Vekilimizle birlikte AK Partili kadınlarımız 15 Temmuz darbe girişiminde sergiledikleri o vakur duruş takdirle karşılanmıştır” dedi. Yoğun gündeme rağmen teşkilat üyeleriyle irtibatlarının kesilmesine müsaade etmediklerini ifade eden Milletvekili Katırcıoğlu’da, “7 Haziran seçim süreciyle başlayan önemli bir dönemden geçtik. En son yaşadığımız 15 Temmuz sürecinden öncesinden daha güçlü bir Türkiye var. Bu vatanın evlatları ve bu kentin çocukları siyasi parti ayrımı yapmadan bu süreçte bir ve beraber hareket etmiştir” açıklamasını yaptı. TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEKTİR AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu konuşmasının devamında, 40 yıl devletinin içerisine sızmış FETÖ ile mücadele konusunda operasyonların devam ettiğini belirtti. Katırcıoğlu ayrıca, “Bu mücadeleyi her ortamda anlatacağız. Bu mücadele de herkese görevler düşmektedir.  TBMM’de bombalanan yeri müze haine getirdik ve yabancı misafirlerimizde bu alanı gezdiriyoruz. Bu güzel ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için çalışıyoruz. AK Parti, Türkiye için çalışan ve üreten bir partidir. Aktif çalışanları ve dört milyon üyesiyle güçlü bir aileyiz. Kadın kolları olarak, dünyada örneği olmayan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

KEFEK, AK Parti Kocaeli ve MKYK üyesi Milletvekili R.Sezer Katırcıoğlu, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu, Gölcük İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ülke geneli ve Ankara’da ki yoğun programlarına rağmen AK Parti teşkilatlarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen, bunun yanı sıra vatandaşlarla her fırsatta bir araya gelen Milletvekili Katırcıoğlu, AK Parti Gölcük ilçe binasında partililerle buluşmasında gündeme dair değerlendirmeler yaptı. 

HALKIMIZ BİR VE BERABER HAREKET ETMİŞTİR

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı İdris Alp’in ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, İlçe Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ve yönetimine de görevlerinde başarılar dileyen Milletvekili Katırcıoğlu, teşkilat üyeleriyle de tek tek ilgilendi. AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Alp, “Milletvekilimiz Sezer hanımın Gölcük ilçemizle yakından ilgilenmesi bizleri son derece mutlu ediyor. Vekilimizle birlikte AK Partili kadınlarımız 15 Temmuz darbe girişiminde sergiledikleri o vakur duruş takdirle karşılanmıştır” dedi. Yoğun gündeme rağmen teşkilat üyeleriyle irtibatlarının kesilmesine müsaade etmediklerini ifade eden Milletvekili Katırcıoğlu’da, “7 Haziran seçim süreciyle başlayan önemli bir dönemden geçtik. En son yaşadığımız 15 Temmuz sürecinden öncesinden daha güçlü bir Türkiye var. Bu vatanın evlatları ve bu kentin çocukları siyasi parti ayrımı yapmadan bu süreçte bir ve beraber hareket etmiştir” açıklamasını yaptı.

TERÖRLE MÜCADELE DEVAM EDECEKTİR

AK Parti Kocaeli Milletvekili, MKYK Üyesi ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu (KEFEK) Başkanı R.Sezer Katırcıoğlu konuşmasının devamında, 40 yıl devletinin içerisine sızmış FETÖ ile mücadele konusunda operasyonların devam ettiğini belirtti. Katırcıoğlu ayrıca, “Bu mücadeleyi her ortamda anlatacağız. Bu mücadele de herkese görevler düşmektedir.  TBMM’de bombalanan yeri müze haine getirdik ve yabancı misafirlerimizde bu alanı gezdiriyoruz. Bu güzel ülkemiz için ne yapılması gerekiyorsa onu yapmak için çalışıyoruz. AK Parti, Türkiye için çalışan ve üreten bir partidir. Aktif çalışanları ve dört milyon üyesiyle güçlü bir aileyiz. Kadın kolları olarak, dünyada örneği olmayan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz” diyerek açıklamasını tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.