Kaya, “Aday Olmam İstendi!”

Darıca 23.01.2018 - 17:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaya, “Aday Olmam İstendi!”

CHP, Derince eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Darıca’ya gelerek, Pazar günü yapılacak olan il kadın kolları kongresinde aday olacağını açıkladı. Kaya, “Benden aday olmam talep edildi. Talep etmeden talep edilmek çok güzel bir duygu.” dedi.

CHP Derince İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, bugün CHP Darıca İlçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Ocak Pazar günü yapılacak olan İl Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Basın açıklamasında CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç da hazır bulundu. İl kadın kolları başkan adayı Kaya’yı görmekten mutluluğunu dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Ebru Tayanç, partililere teşekkür etti. Tayanç’ın ardından İl Kadın Kolları Başkan Adayı Kaya CHP’li kadınlara seslenerek, “Aday olmam talep edildi. Bende gelen talep doğrultusunda İl Kadın Kolları başkanlığına aday oldum. Başarı olacaksa hep birlikte olacak. Bu başarı hepimizin. Hizmet bayrağı bu süreçte şu anki il başkanımız Sevim Pekyörür’de. Bende o bayrağı devralmak istiyorum. BİRBİRİMİZİ BALTALAMIŞIZ Dün bir basın açıklaması ile aday olduğumu duyurdum. Pazar günü bir seçimimiz olacak. Seçimde her zamanki gibi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Önemli olan kongre sonrasındaki süreci de birlikte geçirebilmek. Koltuklarımız geçicidir, koltukta olduğumuz süre boyunca bıraktığımız intiba çok önemlidir. Talep etmeden talep edilmek çok güzel bir duygu. Umut ediyorum ki bundan sonraki süreçte de kadınların talep edildiği bir siyaset anlayışı ile yola devam ederiz. Azalmamız değil çoğalmamız geriyor. Bakıyorum ki bu süreçte hep birbirimizi baltalamışız. Bu süreçte birlik olma zamanı. Gün partimize, ülkemize, çocuklarımıza ve halkımıza karşı, sorumluluk üstlenme günüdür. Bu anlayışla 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığı seçiminde adayım.” diye konuştu.  
CHP, Derince eski İlçe Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya Darıca’ya gelerek, Pazar günü yapılacak olan il kadın kolları kongresinde aday olacağını açıkladı. Kaya, “Benden aday olmam talep edildi. Talep etmeden talep edilmek çok güzel bir duygu.” dedi.

CHP Derince İlçe eski Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, bugün CHP Darıca İlçe binasında bir basın toplantısı düzenleyerek, 28 Ocak Pazar günü yapılacak olan İl Kadın Kolları Kongresi’nde başkanlığa aday olduğunu duyurdu. Basın açıklamasında CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Ebru Tayanç da hazır bulundu. İl kadın kolları başkan adayı Kaya’yı görmekten mutluluğunu dile getiren CHP Darıca İlçe Başkanı Ebru Tayanç, partililere teşekkür etti. Tayanç’ın ardından İl Kadın Kolları Başkan Adayı Kaya CHP’li kadınlara seslenerek, “Aday olmam talep edildi. Bende gelen talep doğrultusunda İl Kadın Kolları başkanlığına aday oldum. Başarı olacaksa hep birlikte olacak. Bu başarı hepimizin. Hizmet bayrağı bu süreçte şu anki il başkanımız Sevim Pekyörür’de. Bende o bayrağı devralmak istiyorum.

BİRBİRİMİZİ BALTALAMIŞIZ

Dün bir basın açıklaması ile aday olduğumu duyurdum. Pazar günü bir seçimimiz olacak. Seçimde her zamanki gibi kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Önemli olan kongre sonrasındaki süreci de birlikte geçirebilmek. Koltuklarımız geçicidir, koltukta olduğumuz süre boyunca bıraktığımız intiba çok önemlidir. Talep etmeden talep edilmek çok güzel bir duygu. Umut ediyorum ki bundan sonraki süreçte de kadınların talep edildiği bir siyaset anlayışı ile yola devam ederiz. Azalmamız değil çoğalmamız geriyor. Bakıyorum ki bu süreçte hep birbirimizi baltalamışız. Bu süreçte birlik olma zamanı. Gün partimize, ülkemize, çocuklarımıza ve halkımıza karşı, sorumluluk üstlenme günüdür. Bu anlayışla 28 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığı seçiminde adayım.” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.