19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kayba tahammül yok!

Spor 19.03.2016 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kayba tahammül yok!

Play-Off’u kovalayan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bugün Çine Madran ile oynayacağı maç final gibi… Sarı-Yeşilli futbolcular, iyi de oynasa, kötü de oynasa bu engeli mutlaka 3 puanla geçmek zorunda. Bu maçta, iyi oyundan önce 3 puan geliyor. Maç 13.30’da oynanacak.

3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, 31’inci hafta bugün Çine Madran’ı konuk ediyor. 3 maçlık galibiyet serisine golsüz beraberlikle sonuçlanan Çatalca deplasmanında nokta koyan ancak Ramazan Silin yönetiminde 13 maçtır yenilmeyerek başarılı bir grafik sergileyen sarı-yeşilli ekip, 1-1’in rövanşında karşılaşacağı Aydın ekibini evine eli boş göndermek istiyor. Play-Off yolundaki çıkışını Çine Madran galibiyetiyle sürdürmek isteyen sarı-yeşilli ekipte kırmızı kart cezalısı Uğur Daşdemir forma giyemeyecek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak. DÜDÜK İZGÖREN’DE Bu arada zorlu mücadeleye Şanlıurfa bölgesi hakemi olan Niyazi İzgören atandı. İzgören, Darıca Gençlerbirliği’nin 23 Kasım 2014 tarihinde Manavgat ile sahasında oynadığı ve 1-0 galip geldiği maçı yönetmişti. İzgören’in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ve Süleyman Aslan yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Mikail Cihangir
Play-Off’u kovalayan 3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nin bugün Çine Madran ile oynayacağı maç final gibi… Sarı-Yeşilli futbolcular, iyi de oynasa, kötü de oynasa bu engeli mutlaka 3 puanla geçmek zorunda. Bu maçta, iyi oyundan önce 3 puan geliyor. Maç 13.30’da oynanacak.

3. Lig 3. Grup’ta Play-Off mücadelesi veren Darıca Gençlerbirliği, 31’inci hafta bugün Çine Madran’ı konuk ediyor. 3 maçlık galibiyet serisine golsüz beraberlikle sonuçlanan Çatalca deplasmanında nokta koyan ancak Ramazan Silin yönetiminde 13 maçtır yenilmeyerek başarılı bir grafik sergileyen sarı-yeşilli ekip, 1-1’in rövanşında karşılaşacağı Aydın ekibini evine eli boş göndermek istiyor. Play-Off yolundaki çıkışını Çine Madran galibiyetiyle sürdürmek isteyen sarı-yeşilli ekipte kırmızı kart cezalısı Uğur Daşdemir forma giyemeyecek. Mücadele saat 13.30’da başlayacak.


DÜDÜK İZGÖREN’DE


Bu arada zorlu mücadeleye Şanlıurfa bölgesi hakemi olan Niyazi İzgören atandı. İzgören, Darıca Gençlerbirliği’nin 23 Kasım 2014 tarihinde Manavgat ile sahasında oynadığı ve 1-0 galip geldiği maçı yönetmişti. İzgören’in yardımcılıklarını Mehmet Uğur Alptekin ve Süleyman Aslan yapacak. Müsabakanın 4.hakemi ise Mikail Cihangir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.