19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kayısı Çıkışta Şeftali Düşüşte

Gebze 28.05.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kayısı Çıkışta Şeftali Düşüşte

Cuma pazarında bu hafta bazı meyve fiyatlarında düşüş yaşanırken, bazıları da yükseldi. Kayısı fiyatında artış, şeftali fiyatında düşüş oldu.

Cuma pazarında bu hafta bazı meyve fiyatlarında düşüş yaşanırken, bazıları da yükseldi. Geçtiğimiz hafta kilosu 10 TL’den satılan kiraz bu hafta 8 TL olurken, muz kilosu 8 TL’den alıcı buldu. Yaz aylarının vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan erik ve çilek ise bu hafta 5 TL’den satışa sunuldu. Pazarda bu hafta bir fiyatı yükselen meyve ise kayısı oldu. Kayısı bu hafta 5TL’den 7 TL’ye kadar yükseldi. Pazardaki fiyatı düşün meyveler başına ise şeftali geldi. Şeftalinin kilosu 5TL’den 4 TL’ye kadar düştü. Öte yandan pazarcı esnaflarından Gökhan Köksalan, bu hafta pazardaki fiyatların normal bir seviyede ilerlediğini fakat yağmurlu hava devam ederse önümüzdeki günlerde fiyatların artabileceğini söyledi.    İŞTE FİYATLAR Öte yandan Cuma Pazarında dün sebze ve meyve fiyatlarlı şöyle oluştu: salatalık 2,5 TL, domates 2 TL, malta eriği 5 TL, limon file 3 TL, göbek salata 2,5 TL, havuç 2,75TL, taze soğan demet 1,5 TL , kabak 2 TL, pırasa 2 TL TL, ıspanak 2 TL, maydanoz 1TL, kırmızı lahana 3 TL, turp 1TL. nar 3TL, karnabahar 4,5 TL, brokoli 3,5 TL, roka 1TL. muz 8TL, patlıcan 2TL, yufka kilo 5TL, salamura kilo 15TL, kuru soğan kilo 2,5TL. Taze fasulye 5TL, çilek 5 TL, kiraz 8TL, kayısı 7TL, erik 5TL, tatlı sivri biber 5TL, şeftali 4TL, nektarı 5TL, karadut 14TL, karpuz 1,5TL, kavun tane 4-5TL.   
Cuma pazarında bu hafta bazı meyve fiyatlarında düşüş yaşanırken, bazıları da yükseldi. Kayısı fiyatında artış, şeftali fiyatında düşüş oldu.

Cuma pazarında bu hafta bazı meyve fiyatlarında düşüş yaşanırken, bazıları da yükseldi. Geçtiğimiz hafta kilosu 10 TL’den satılan kiraz bu hafta 8 TL olurken, muz kilosu 8 TL’den alıcı buldu. Yaz aylarının vazgeçilmez meyveleri arasında yer alan erik ve çilek ise bu hafta 5 TL’den satışa sunuldu. Pazarda bu hafta bir fiyatı yükselen meyve ise kayısı oldu. Kayısı bu hafta 5TL’den 7 TL’ye kadar yükseldi. Pazardaki fiyatı düşün meyveler başına ise şeftali geldi. Şeftalinin kilosu 5TL’den 4 TL’ye kadar düştü. Öte yandan pazarcı esnaflarından Gökhan Köksalan, bu hafta pazardaki fiyatların normal bir seviyede ilerlediğini fakat yağmurlu hava devam ederse önümüzdeki günlerde fiyatların artabileceğini söyledi. 

  İŞTE FİYATLAR

Öte yandan Cuma Pazarında dün sebze ve meyve fiyatlarlı şöyle oluştu: salatalık 2,5 TL, domates 2 TL, malta eriği 5 TL, limon file 3 TL, göbek salata 2,5 TL, havuç 2,75TL, taze soğan demet 1,5 TL , kabak 2 TL, pırasa 2 TL TL, ıspanak 2 TL, maydanoz 1TL, kırmızı lahana 3 TL, turp 1TL. nar 3TL, karnabahar 4,5 TL, brokoli 3,5 TL, roka 1TL. muz 8TL, patlıcan 2TL, yufka kilo 5TL, salamura kilo 15TL, kuru soğan kilo 2,5TL. Taze fasulye 5TL, çilek 5 TL, kiraz 8TL, kayısı 7TL, erik 5TL, tatlı sivri biber 5TL, şeftali 4TL, nektarı 5TL, karadut 14TL, karpuz 1,5TL, kavun tane 4-5TL. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.