Kayısıyı yedik geldik! 1-4

Spor 15.09.2019 - 19:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kayısıyı yedik geldik! 1-4

3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, zor geçmesi beklenen mücadelede Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u deplasmanda 4-1’lik farklı skorla geçerek puanını 6’ya yükseltti. Bu sezon oynadığı 4 resmi maçın 3’ünü kazanan sarı yeşilliler, kazandığı tüm maçlarda zafere dış sahada uzandı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, zevkten dört köşe. 4 gün önce Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’u deplasmanda devirerek turlayan Darıca Gençlerbirliği, çıkışını ligde de sürdürdü. Sarı yeşilli ekibimiz zorlu Malatya deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek 2’nci deplasman maçından da zaferle ayrıldı. Bu sezon lig ve kupada çıktığı 4 maçın 3’ünden galibiyetle ayrılan Özgür Vurur’un öğrencileri, aldığı 3 galibiyeti de dış sahada elde etti. METİN-ALPER ÇARPIŞTI, SELİM GOLÜ ATTI Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleye, hafta içinde Düzcespor ile oynanan karşılaşmadaki aynı ilk 11’le çıkan Darıca Gençlerbirliği, maça kontrollü başladı. Oyunu dengede tutan sarı yeşilli ekibimiz, karşılaşmanın 30.dakikasında büyük bir şanssızlıkla skora geriye düştü. Savunmada Metin ile kaleci Alper arasındaki bir anlık anlaşmazlık sonucu iki oyuncumuzun birbiriyle çarpışmasıyla araya giren Selim Dağ, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi. UYUYAN DEV UYANDI Malatya’nın bu golü adeta Darıca G.B’yi uyandırdı. İlk yarının son bölümünde rakip kalede baskıyı arttıran sarı yeşilli ekibimiz, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Kullanılan köşe vuruşunda Ahmet Özer’in ön direkte kafayla arka direği aşırdığı topta Ömer Demircan topu boş ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Golün şokunu atamayan ev sahibi ekibe ikinci darbe Berat Eyüpoğlu’ndan geldi. 45+1’de Ömer’in sol kanattan ortasına bekletmeden gelişine düzgün bir vuruş yapan Berat, sarı yeşilli temsilcimizi soyunma odasına 2-1 önde götüren golü kaydetti. İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ Mücadelenin ikinci yarısına skorun verdiği moralle iyi başlayan sarı yeşilli ekibimiz, 68’de farkı 2’ye çıkardı. Hızlı kullanılan taç atışı sonucunda oyuna sonradan dahil olan Nebi Tiryakioğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak, kupadaki Düzcespor maçının ardından lig maçını da boş geçmedi. Temsilcimizde maçın son sözünü Berat Eyüpoğlu söyledi. 3-1’den sonra havlu atan Malatya ekibi karşısında 9 pas yaparak verkaçlarla ceza sahasına giren sarı yeşilli ekibimizde kale sahasında topa ayak koyan Berat, kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti: 1-4 Bu sonucun ardından Darıca G.B puanını 6’ye yükseltirken, Malatya Yeşilyurt 3.haftada da puan alamayarak ligin dibine demir attı.
3.Lig ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, zor geçmesi beklenen mücadelede Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u deplasmanda 4-1’lik farklı skorla geçerek puanını 6’ya yükseltti. Bu sezon oynadığı 4 resmi maçın 3’ünü kazanan sarı yeşilliler, kazandığı tüm maçlarda zafere dış sahada uzandı.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş, zevkten dört köşe. 4 gün önce Ziraat Türkiye Kupası’nda Düzcespor’u deplasmanda devirerek turlayan Darıca Gençlerbirliği, çıkışını ligde de sürdürdü. Sarı yeşilli ekibimiz zorlu Malatya deplasmanda Yeşilyurt Belediyespor’u 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek 2’nci deplasman maçından da zaferle ayrıldı. Bu sezon lig ve kupada çıktığı 4 maçın 3’ünden galibiyetle ayrılan Özgür Vurur’un öğrencileri, aldığı 3 galibiyeti de dış sahada elde etti.

METİN-ALPER ÇARPIŞTI, SELİM GOLÜ ATTI

Yeşiltepe Spor Kompleksi’nde oynanan mücadeleye, hafta içinde Düzcespor ile oynanan karşılaşmadaki aynı ilk 11’le çıkan Darıca Gençlerbirliği, maça kontrollü başladı. Oyunu dengede tutan sarı yeşilli ekibimiz, karşılaşmanın 30.dakikasında büyük bir şanssızlıkla skora geriye düştü. Savunmada Metin ile kaleci Alper arasındaki bir anlık anlaşmazlık sonucu iki oyuncumuzun birbiriyle çarpışmasıyla araya giren Selim Dağ, ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

UYUYAN DEV UYANDI

Malatya’nın bu golü adeta Darıca G.B’yi uyandırdı. İlk yarının son bölümünde rakip kalede baskıyı arttıran sarı yeşilli ekibimiz, aradığı gole 43.dakikada ulaştı. Kullanılan köşe vuruşunda Ahmet Özer’in ön direkte kafayla arka direği aşırdığı topta Ömer Demircan topu boş ağlara gönderdi ve skora denge geldi. Golün şokunu atamayan ev sahibi ekibe ikinci darbe Berat Eyüpoğlu’ndan geldi. 45+1’de Ömer’in sol kanattan ortasına bekletmeden gelişine düzgün bir vuruş yapan Berat, sarı yeşilli temsilcimizi soyunma odasına 2-1 önde götüren golü kaydetti.

İKİNCİ YARIDA FARK GELDİ

Mücadelenin ikinci yarısına skorun verdiği moralle iyi başlayan sarı yeşilli ekibimiz, 68’de farkı 2’ye çıkardı. Hızlı kullanılan taç atışı sonucunda oyuna sonradan dahil olan Nebi Tiryakioğlu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturarak, kupadaki Düzcespor maçının ardından lig maçını da boş geçmedi. Temsilcimizde maçın son sözünü Berat Eyüpoğlu söyledi. 3-1’den sonra havlu atan Malatya ekibi karşısında 9 pas yaparak verkaçlarla ceza sahasına giren sarı yeşilli ekibimizde kale sahasında topa ayak koyan Berat, kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydederek maçın skorunu tayin etti: 1-4 Bu sonucun ardından Darıca G.B puanını 6’ye yükseltirken, Malatya Yeşilyurt 3.haftada da puan alamayarak ligin dibine demir attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.