Kaykay pisti gençleri bekliyor

Spor 05.01.2017 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kaykay pisti gençleri bekliyor

Yenikent Mahallesi’nde Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Parkı’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda gençlerin kaykay yapabilecekleri “Skate Park” inşa edildi.

    Yenikent Mahallesi’nde bulunan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Parkı’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda gençlerin kaykay yapabilecekleri “Skate Park” inşa edildi. 6 bin metrekare üzerine inşa edilen park iki etaptan oluşuyor. GENÇLER SPOR YAPABİLECEK Parkın birinci etabı daha çok çocuklara yönelik dizayn edilirken ikinci etap ise gençlerin spor aktivitelerini daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri ve güvenli spor yapabilmeleri için uygun hale getirildi. Avrupa standartlarında inşa edilen skate parkta gençler kaykay sporlarını artık daha profesyonel ve güvenli yapabilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapımı tamamlanan parkta ayrıca gençlerin voleybol ve basketbol oynayabilecekleri bir alanda oluşturuldu.
Yenikent Mahallesi’nde Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Parkı’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda gençlerin kaykay yapabilecekleri “Skate Park” inşa edildi.

 

 

Yenikent Mahallesi’nde bulunan Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir Parkı’na Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in talimatları doğrultusunda gençlerin kaykay yapabilecekleri “Skate Park” inşa edildi. 6 bin metrekare üzerine inşa edilen park iki etaptan oluşuyor.

GENÇLER SPOR YAPABİLECEK

Parkın birinci etabı daha çok çocuklara yönelik dizayn edilirken ikinci etap ise gençlerin spor aktivitelerini daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirmeleri ve güvenli spor yapabilmeleri için uygun hale getirildi. Avrupa standartlarında inşa edilen skate parkta gençler kaykay sporlarını artık daha profesyonel ve güvenli yapabilecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğünce yapımı tamamlanan parkta ayrıca gençlerin voleybol ve basketbol oynayabilecekleri bir alanda oluşturuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.