Kaymakam Alkan’dan Başkan Toltar’a iadeyi ziyaret

Dilovası 02.01.2017 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaymakam Alkan’dan Başkan Toltar’a iadeyi ziyaret

Geçtiğimiz haftalarda Dilovası Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Asım Alkan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a iadeyi ziyarette bulundu.

    İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan KHK ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinden Dilovası Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Toltar’a, Alkan’dan iadeyi ziyaret gerçekleşti. Ziyarette Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları hazır bulundu.   İadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Alkan, bundan sonra Dilovası’nın çıkarları için atılacak her adımda birlikte doğru adımlar atarak kentin gelişimine katkı sunacaklarını söyledi. Başkan Toltar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Dilovası’nın gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz.   Bundan sonra da sizlerin engin tecrübeleri ile hep birlikte Dilovası’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nda ki görevinizde başarılar diliyorum.”dedi.  
Geçtiğimiz haftalarda Dilovası Kaymakamlığı görevine başlayan Mustafa Asım Alkan, hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’a iadeyi ziyarette bulundu.

 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan KHK ile Gaziantep Vali Yardımcılığı görevinden Dilovası Kaymakamlığına atanan ve geçtiğimiz haftalarda görevine başlayan Mustafa Asım Alkan’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkan Toltar’a, Alkan’dan iadeyi ziyaret gerçekleşti. Ziyarette Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları hazır bulundu.

 

İadeyi ziyarette bulunan Kaymakam Alkan, bundan sonra Dilovası’nın çıkarları için atılacak her adımda birlikte doğru adımlar atarak kentin gelişimine katkı sunacaklarını söyledi. Başkan Toltar’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

“Göreve geldiğimiz günden bu yana Dilovası’nın gelişmesi ve büyümesi için çalışıyoruz.

 

Bundan sonra da sizlerin engin tecrübeleri ile hep birlikte Dilovası’nın geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Dilovası’nda ki görevinizde başarılar diliyorum.”dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.