KAYMAKAM’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Darıca 10.01.2016 - 10:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

KAYMAKAM’DAN GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile birlikte mahalle teşkilatı saldırıya uğrayan AK Parti’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

31 Aralık perşembe günü AK Parti Darıca Nenehatun mahalle temsilciliğinde meydana gelen saldırın ardından olayın o gün itibari ile takipçisi olan başta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı  Muzaffer Bıyık'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.  Kaymakam Ömer Karaman ve  Hasan Aydoğan bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi ve ilçe başkanı Bıyık'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Ben olayın yaşanıldığı andan itibaren bizlere desteğini esirgemeyen başta kaymakamımız Ömer Karaman'a ve ilçe emniyet müdürümüz sayın Hasan Aydoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Olayın aydınlanmasını temenni ediyor ve kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan ile birlikte mahalle teşkilatı saldırıya uğrayan AK Parti’ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

31 Aralık perşembe günü AK Parti Darıca Nenehatun mahalle temsilciliğinde meydana gelen saldırın ardından olayın o gün itibari ile takipçisi olan başta Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, AK Parti Darıca İlçe Başkanı  Muzaffer Bıyık'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundular.  Kaymakam Ömer Karaman ve  Hasan Aydoğan bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi ve ilçe başkanı Bıyık'a geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise, “Ben olayın yaşanıldığı andan itibaren bizlere desteğini esirgemeyen başta kaymakamımız Ömer Karaman'a ve ilçe emniyet müdürümüz sayın Hasan Aydoğan'a şükranlarımı sunuyorum. Olayın aydınlanmasını temenni ediyor ve kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.