Kaymakam Gözen’den Çayırovalılara davet var!

Çayırova 14.07.2020 - 10:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Gözen’den Çayırovalılara davet var!

Çayırova Kaymakamlığı, 15 Temmuz Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinlikleri açıkladı. Çayırova Kaymakamlığından yapılan açıklamada etkinliklerin sabah saatlerinde başlayacağı belirtilirken, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediyesi ile birlikte düzenleyecekleri anma programına tüm Çayırova halkını davet etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Çayırova’da bir dizi etkinlikler gerçekleşecek. Sabah 11.00’de başlayacak olan programda saat 12.00’de Şekerpınar şehitliği ziyaret edilecek. Saat 12.30’da ise Merkez camiinde mevlit okutulacak. Saat 20.00’de Demokrasi ve Milli beraberlik yürüyüşü yapılacak. Ardından 21.30’da 15 Temmuz programında konuşmalar, sinevizyon gösterileri ve çeşitli etkinlikler yapılacak.

Çayırova Kaymakamlığı, 15 Temmuz Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü dolayısıyla düzenlenecek olan etkinlikleri açıkladı.

Çayırova Kaymakamlığından yapılan açıklamada etkinliklerin sabah saatlerinde başlayacağı belirtilirken, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova Belediyesi ile birlikte düzenleyecekleri anma programına tüm Çayırova halkını davet etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısı ile Çayırova’da bir dizi etkinlikler gerçekleşecek. Sabah 11.00’de başlayacak olan programda saat 12.00’de Şekerpınar şehitliği ziyaret edilecek. Saat 12.30’da ise Merkez camiinde mevlit okutulacak. Saat 20.00’de Demokrasi ve Milli beraberlik yürüyüşü yapılacak. Ardından 21.30’da 15 Temmuz programında konuşmalar, sinevizyon gösterileri ve çeşitli etkinlikler yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.