GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kaymakam Gözen’den ‘Kurallara riayet edin’ çağrısı!

Çayırova 06.08.2020 - 19:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kaymakam Gözen’den ‘Kurallara riayet edin’ çağrısı!

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Çayırova’da da denetimler gerçekleşti. İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler yapılırken bu kapsamda Çayırova’da da denetimler gerçekleştirildi. Denetime Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen kurum müdürleriyle birlikte çıkarak Fatih Caddesi esnafını gezerken, vatandaşlar ile esnafı tedbirlere uyma konusunda uyarılarda bulundu. KAYMAKAM GÖZEN’DEN KURALLARA UYUN ÇAĞRISI Kaymakam Gözen, Fatih Caddesinde iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında girmedik yer bırakmayarak denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek mücadeleye destek vermelerini isteyen Kaymakam Gözen, “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından farklı tarihlerde çıkartılan Genelgelerle belirli aralıklarla veya belirli günlerde denetimler yapılması hususunda Kaymakamlığımız talimatlandırılmıştır. Gelinen aşamada, son günlerdeki vaka sayıları da göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Vatandaşlarımızın kurallara uymalarını özellikle istiyoruz” ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla Türkiye genelinde "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla gerçekleştirilen koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler kapsamında Çayırova’da da denetimler gerçekleşti.

İçişleri Bakanlığı koordinasyonunda tüm il ve ilçelerde valiler, kaymakamlar, belediye başkanları, genel ve özel kolluk birimlerinin katılımıyla "Sağlık İçin Hepimiz İçin" sloganıyla koronavirüs tedbirlerine yönelik denetimler yapılırken bu kapsamda Çayırova’da da denetimler gerçekleştirildi. Denetime Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen kurum müdürleriyle birlikte çıkarak Fatih Caddesi esnafını gezerken, vatandaşlar ile esnafı tedbirlere uyma konusunda uyarılarda bulundu.

KAYMAKAM GÖZEN’DEN KURALLARA UYUN ÇAĞRISI

Kaymakam Gözen, Fatih Caddesinde iş yerleri, marketler, toplu taşıma araçları, yollar, alışveriş alanları, lokantalar, kafeteryalar, taksiler ve tüm yaşam alanlarında girmedik yer bırakmayarak denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerde esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek mücadeleye destek vermelerini isteyen Kaymakam Gözen, “İçerisinde bulunduğumuz kontrollü sosyal hayat döneminde temel prensipler olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra tüm iş kolları ve yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulması salgınla mücadelenin başarısı açısından büyük önem arz etmektedir. Bu çerçevede İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından farklı tarihlerde çıkartılan Genelgelerle belirli aralıklarla veya belirli günlerde denetimler yapılması hususunda Kaymakamlığımız talimatlandırılmıştır. Gelinen aşamada, son günlerdeki vaka sayıları da göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıkmıştır. Koronavirüs salgınını ancak el ele vererek yenebiliriz. Herkesin bu mücadeleye katkı sunması gerekiyor. Vatandaşlarımızın kurallara uymalarını özellikle istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.