Kaymakam Gözen’den Yoğun Mesai

Çayırova 04.05.2018 - 12:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Gözen’den Yoğun Mesai

Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’da birçok açılış ve kutlamaya katılarak okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

Güne Alparslan İlkokulu’nda düzenlenen toplu açılış törenine katılan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç eşlik etti. Program kapsamında 3/E sınıfı velileri tarafından okul bahçesine yaptırılan Çeşme,  okul öğretmenlerinden Emine Karsavuran tarafından yaptırılan sanat atölyesi, okul öğretmenlerinden Gülşen Berkpınar tarafından masrafları karşılanan zekâ oyunları sınıfı, hayırsever işadamı Metin Koç tarafından masrafları karşılanan kütüphane açılışı gerçekleştirildi. KAYMAKAM GÖZEN BİLİM FUARI’NDA Kaymakam Gözen gerçekleştirdiği açılışın ardından Yeni Mahalle Ortaokulu, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarının açılış programına katıldı. Öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi alan Kaymakam Gözen, yapılan deneyleri izledi ve öğrencilerin yapmış oldukları projeleri ve el sanatlarını gezerek öğrencilerden bilgi aldı. KAYMAKAM GÖZEN KIZILAY’DA Kaymakam Gözen yaptığı açılışların ardından Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi adı. Kaymakam Gözen burada yaptığı konuşmasında, “İhtiyaç anında hepimize lazım olabilecek kan ihtiyacının tedarik edilmesi, yapacağımız bu kan bağışları ile mümkün. Kan sürekli ihtiyacımız. 18-65 yaş arasında olan, sağlıklı her vatandaşımız kadın veya erkek kan vermelidir. Bugün belki kendisinin ihtiyacı olmayabilir ama yarın sabah size veya bir yakınınıza kan lazım olabilir. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi. KAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR? Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlar için sağlık problemi yaşanmaması açısından bazı şartlar bulunmaktadır. Kızılay'ın açıklamış olduğu temel şartlar şöyledir; 18-65 Yaş arasında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan kan merkezine kan vermek için geldiğinde yapılan muayenede sağlığı uygun olduğu tespit edilen ve hemoglobin ölçümü normal olan herkes 3 ay aralıklarla kan bağışında bulunabilir.  
Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen, Çayırova’da birçok açılış ve kutlamaya katılarak okullara ziyaretler gerçekleştirdi.

Güne Alparslan İlkokulu’nda düzenlenen toplu açılış törenine katılan Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen’e Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç eşlik etti. Program kapsamında 3/E sınıfı velileri tarafından okul bahçesine yaptırılan Çeşme,  okul öğretmenlerinden Emine Karsavuran tarafından yaptırılan sanat atölyesi, okul öğretmenlerinden Gülşen Berkpınar tarafından masrafları karşılanan zekâ oyunları sınıfı, hayırsever işadamı Metin Koç tarafından masrafları karşılanan kütüphane açılışı gerçekleştirildi.

KAYMAKAM GÖZEN BİLİM FUARI’NDA

Kaymakam Gözen gerçekleştirdiği açılışın ardından Yeni Mahalle Ortaokulu, Şehit İlhan Küçüksolak Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı bilim fuarının açılış programına katıldı. Öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi alan Kaymakam Gözen, yapılan deneyleri izledi ve öğrencilerin yapmış oldukları projeleri ve el sanatlarını gezerek öğrencilerden bilgi aldı.

KAYMAKAM GÖZEN KIZILAY’DA

Kaymakam Gözen yaptığı açılışların ardından Çayırova Kızılay Şube Başkanı Halil Keskinoğlu ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi adı. Kaymakam Gözen burada yaptığı konuşmasında, “İhtiyaç anında hepimize lazım olabilecek kan ihtiyacının tedarik edilmesi, yapacağımız bu kan bağışları ile mümkün. Kan sürekli ihtiyacımız. 18-65 yaş arasında olan, sağlıklı her vatandaşımız kadın veya erkek kan vermelidir. Bugün belki kendisinin ihtiyacı olmayabilir ama yarın sabah size veya bir yakınınıza kan lazım olabilir. Tüm vatandaşlarımızı bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum.” dedi.

KAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

Kan bağışı yapmak isteyen vatandaşlar için sağlık problemi yaşanmaması açısından bazı şartlar bulunmaktadır. Kızılay'ın açıklamış olduğu temel şartlar şöyledir; 18-65 Yaş arasında, ağırlığı 50 kg üzerinde, önemli bir sağlık sorunu olmayan kan merkezine kan vermek için geldiğinde yapılan muayenede sağlığı uygun olduğu tespit edilen ve hemoglobin ölçümü normal olan herkes 3 ay aralıklarla kan bağışında bulunabilir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.