Kaymakam Güler Balçık’ı Dinledi

Gebze 25.10.2018 - 16:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Kaymakam Güler Balçık’ı Dinledi

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’nin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısında bu hafta Balçık Mahallesi vatandaşlarını dinledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Balçık Mahalle Muhtarı ve Balçık Mahallesi sakinleri katıldı. Gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantısında konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik. SORUNLAR ÇÖZÜLECEK Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız.” dedi. Balçık Mahallesi sakinlerinin sorunları, kurum müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Güler sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlatarak sorunların çözüleceğini bildirdi. KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze’nin ihtiyaçlarının tespiti ve sorunların çözümü için vatandaşla buluşma toplantısında bu hafta Balçık Mahallesi vatandaşlarını dinledi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya,  İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Yazı İşleri Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gebze Belediyesi Zabıta Müdürü, İlçe Tarım Müdürü, Balçık Mahalle Muhtarı ve Balçık Mahallesi sakinleri katıldı. Gerçekleştirilen vatandaşla buluşma toplantısında konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “İçişleri Bakanlığınca vatandaşla buluşma toplantıları kapsamında kaymakamlığımızca her ay farklı bir bölgede yaptığımız toplantılardan biri olan halk toplantısında sizlerle birlikte olmaya geldik.

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Bizim görevimiz sizlere hizmet etmek, devlet olarak hizmetinizdeyiz, iletemediğiniz sorunlar için buradayız.” dedi. Balçık Mahallesi sakinlerinin sorunları, kurum müdürleri tarafından tek tek not alındı. Vatandaşların taleplerini ve görüşlerini dinleyen Kaymakam Güler sorunların çözümü için nelerin yapılabileceğini vatandaşlara anlatarak sorunların çözüleceğini bildirdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.